Intra in forma la Fit&Form Salon 2006 !

Intra in forma la Fit&Form Salon 2006 !
  calendar_month        
Cauti silueta ideala, buna dispozitie, jocurile, exercitiile sau alte activitati care sa te relaxeze, sa te inveseleasca si sa te puna in forma? Vino la Fit&Form Salon 2006! Noi am creat pentru tine un eveniment special care te va invata cum sa ai grija cel mai bine de imaginea si sanatatea corpului tau.Cel mai important eveniment ce promoveaza noutatile din fitness, dieta, sport, nutritie, organizat de Estetik Media - Fit & Form Salon 2006 - are loc in perioada 20-22 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti.

Aflat la cea de-a doua editie, Fit & Form Salon se adreseaza publicului larg, dornic de a incepe un mod de viata mai sanatos, cu o alimentatie echilibrata si un sport care sa intretina un tonus excelent. Totodata, este un moment aniversar pentru revista Fit& Form care aniverseaza un an, fiind lansata chiar in cadrul evenimentului de anul trecut.

Va asteptam sa beneficiati de consultanta specialistilor in diverse domenii, cum ar fi: arte martiale, qigong, gimnastica aerobica, step, stretching, dans, Pilates, tae bo, reiki, hatha yoga. De asemenea, veti intalni medici, reprezentanti ai firmelor expozante si nutritionisti

Noutatea pe care o aduce evenimentul nostru este interactivitatea. Puteti participa la conferinte pe teme legate de dieta, nutritie, reiki, hatha yoga, la demonstratii sportive, mese rotunde, prezentari de produse si servicii. In partea expozitionala va asteapta producatorii, importatorii si distribuitorii celor mai performante produse de slabit si ingrijire corporala.

Ineditul acestui eveniment il constituie concursul de masaj cu lotiunea Gold Shape care se va desfasura in direct si la care puteti participa chiar dumneavoastra. Aceasta lotiune este un produs revolutionar, iar utilizarea ei in timpul sedintelor de masaj duce la pierderea centimetrilor nedoriti din jurul taliei.

La finalul celor trei zile, vizitatorii vor fi convinsi de importanta unui stil de viata sanatos, incepand imediat practicarea unui sport sau trecand la o alimentatie echilibrata.

Estetik Media este agentia care organizeaza evenimentele Estetika, Bambilonia, Fit & Form Salon, editeaza revistele LES NOUVELLES ESTHETIQUES si FIT & FORM si ofera o gama larga de servicii de agentie de publicitate.

Pentru relatii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la: 317 72 72.
INTRAREA LIBERA!

Sursa: Fit&Form

Recomandari

Newsletter Ele.ro

`Adevarul cel mai important e sa fi viu`
  • person

    "fara curajul de a spune ce gandesti , niciodata nu o sa te poti cunoaste cu-adevarat."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right