IR te ajuta sa arati trasnet

IR te ajuta sa arati trasnet
  calendar_month        
Vara se apropie si gandul nostru zboara catre o plaja vesela, plina de trupuri perfect bronzate, tolanite la soare. O data cu acest gand, apare inevitabil si gandul la corpul nostru si la imbunatatirile pe care trebuie sa le aducem acestuia pentru a arata trasnet pe plaja.

Daca celulita si cele cateva kilograme in plus din jurul soldurilor fac parte din grijile tale cotidiene, vei aprecia cu siguranta noul tratament corporal special conceput pentru a te scapa de aceste probleme des-intalnite printre femei - platforma cu raze infrarosii Infrared Galaxy. Daca esti genul de persoana careia ii place caldura solara, nu ai cum sa nu apreciezi tratamentul inovator cu raze infrarosii, perfectionat de specialistii chinezi si japonezi in domeniu.

Datorita lungimii de unda, radiatia infrarosie (care este aceeasi cu razele soarelui) patrunde adanc in corp. Spre deosebire de sauna la care se produce caldura in afara corpului, caldura sanatoasa a razelor infrarosii de adancime se realizeaza prin oscilatia moleculara din tesut. Prin urmare, poti incepe sa transpiri dupa 2 de minute, chiar daca temperatura exterioara nu este deosebit de ridicata.

Radiatiile infrarosii se pot clasifica in trei categorii:
IR-A = radiatii infrarosii scurte
IR-B = radiatii infrarosii medii
IR-C = radiatii infrarosii lungi

Medicina face uz deja de multi ani de efectele terapeutice ale caldurii cu radiatii infrarosii. Efectul binefacator si eliberator al caldurii radiatiilor infrarosii este usor observabil spre exemplu in cazul intinderilor musculare sau al problemelor de piele. Vasele de sange se dilata, circulatia sangelui este stimulata, irigarea cu sange se mareste, metabolismul fiind astfel accelerat

Corpul depoziteaza in decursul vietii tot mai multe substante nocive, metale grele si grasimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturala sub straturile inferioare de piele. La caldura patrunzatoare se activeaza procesul de transpiratie in interiorul corpului, ceea ce inseamna ca substantele nocive sunt pur si simplu impinse din corp cu transpiratia prin pori. In timp ce se presupune ca la sauna obisnuita transpiratia consta in marea majoritate din apa si doar maxim 15% grasimi si alte toxine, in cazul folosirii caldurii patrunzatoare a radiatiilor infrarosiilor ea consta in aproximativ 70-75% din apa si 20-25% din grasimi, metale grele si substante nocive.

Sa rezumam deci cateva dintre efectele benefice ale tratamentului cu radiatii infrarosii.

Eliminarea stratului de grasime si a celulitei - prin caldura foarte puternica ce ajunge pana la nivel celular, grasimea este topita si se produce o scadere considerabila a celulelor grase din organism

Accelerarea metabolismului - Prin accelerarea microcirculatiei, reziduurile rezultate in urma circulatiei sunt eliminate mult mai simplu din organism, usurand munca ficatului si a rinichiului.

Activarea apei moleculare si cresterea nivelului de oxigen in corp - Corpul uman contine 70% apa in timp ce sangele contine 80% apa. Daca nu este suficient stimulata, apa moleculara din sange va concentra apa inerta cu formula 4 hidrogen 1 oxigen, si nu poate trece de membrane celulara. Razele infrarosii fac apa din celule rezonanta si formeaza molecule independente de apa cu formula 2 hidrogen 1 oxigen, putand astfel sa creasca oxigenul din corp. Astfel celulele sunt activate devenind viguroase si prevenind imbatranirea.

Balansarea aciditatii si alcalinitatii - Radiatiile infrarosii pot purifica sangele, imbunatatind aspectul pielii si prevenind aparitia durerilor (musculare, de articulatii,etc).

Eliminarea tensiunilor din corp

Activarea functiei de aparare a corpului - O sedinta cu radiatii infrarosii va creste temperatura corpului cu cateva grade. Acest efect este asemanator cu efectul de febra, folosit de corp pentru a se apara de microbi sau infectie. Prin urmare, corpul va produce anticorpi, activandu-se astfel sistemul imunitar.

Reducerea greutatii si alte efecte cosmetice pozitive - Fiecare gram de transpiratie necesita 0,586 kcal. O persoana care nu este obisnuita cu sauna normala, poate transpira fara nici un efort in jur de 500 grame, echivalentul a 300 kcal, in timpul unei sedinte la platforma cu radiatii infrarosii. Cam tot atat se consuma si in cazul a jumatate de ora de jogging sau inot. O persoana obisnuita cu sauna (ceea ce inseamna folosirea saunei uscate de cel putin doua ori pe saptamana) va consuma in jur de 800 kcal din prima.

Reducerea celulitei si imbunatatirea aspectului pielii - In combinatie cu dieta si masaj, transpiratia provocata de sedintele la platforma cu radiatii infrarosii pot elimina depozitele nedorite de celulita.

Platforma Infrared Galaxy este un aparat complex care trateaza printr-o tehnologie avansata problemele legate de: celulita, surplus de greutate, fermitate. Platforma Infrared Galaxy, prin modul in care a fost conceputa, poate fi folosita in acelasi timp in combinatie cu alte tipuri de terapii: electrostimulare sau impachetari. Folosirea platformei are ca rezultat o transpiratie care nu este formata numai din apa si 15% grasimi (ca in cazul unei saune normale), ci care contine 30% grasimi, toxine si metale grele. Platforma are un pupitru de comanda modern care ii permite controlarea automata a pozitiei, intensitatii si a lampilor ce se doresc a fi folosite.

Centrul Scorpio Stil Center este specializat in tratamentul cu radiatii infrarosii si va propune pachetul Souplesse, constand in 12 sedinte de electrostimulare, 12 sedinte de termosudatie la platforma cu radiatii infrarosii si 2 sedinte de Vacuum la pretul de 580 RON. Cu ajutorul acestui pachet, sunt garantate marea majoritate a efectelor benefice ale tratamentului cu radiatii infrarosii. Daca vii insotita de o prietena la salonul Scorpio Stil Center primesti o reducere de 10% la pretul acestui pachet.Adresa salonului Scorpio Stil Center este: Calea Mosilor nr. 205, bloc 11, scara B, etaj 1, ap.33, sector 2 (interfon 033). Mijloace de transport: tramvai 21, troleibuz 79, autobuz 133, 135. Telefon:021 - 610.75.10.
Recomandari