Luna cadourilor de la Dior

Luna cadourilor de la Dior
  calendar_month        
De Craciun descopera cadourile fabuloase de la Dior! Iata noutatile care pot ajunge anul acesta sub brad!

Colectia one shot de Craciun - Les Rouges D'Or propune clasicul rosu sarbatorit in reflexe aurii.

Colectia este disponibila in opt nuante spectaculoase de rosu, roz si auriu. Pentru o manichiura in acelasi ton, poti alege dintre cele patru culori pentru lacurile de unghii cu reflexe aurii.84078.jpg

84081.jpgLuna decembrie este prin definitie luna J'Adore, asa ca un cadou perfect pentru Craciun ar fi - J'Adore L'Or esenta de parfum.

O aparitie florala minunata, intr-un ambalaj absolut fabulous. Sticluta de parfum este asezata pe o panglica alba de matase, ambalata cu grija, intr-o cutie imaculata.

Aceasta estenta de parfum este ideala pentru a fi oferita in preajma sarbatorilor de Craciun, oferind caldura sa orientala inspirata de vanilie sub forma unui cadou mai special, ambalat minutios.

84080.jpg

84077.jpg
Pentru barbatii rafinati, clasicul Dior Homme Intense este disponibil acum si in recipient de 150ml. O noua imagine, acelasi Jude Law.


57364.jpg

84079.jpg
Dior Prestige este una dintre cele mai pretioase game Dior, care ofera pielii o experienta unica de ingrijire, revitalizare, hranire si efect anti-aging.

"Rose Satine Nectar" este ingredientul vedeta care imbogateste cele patru produse ale acestei game de lux pentru pielea delicata sau obosita.

" Kniphofia Nectar" este cunoscut pentru capacitatea sa de a stimula energia (ATP). Aceasta energie ajuta la reactivarea metabolismului pielii pentru revitalizarea acesteia. Ajuta la hranirea pielii in profunzime, asiguranu-i toate elementele nutritive eseniale pentru o activitate celulara mai buna

Gama Prestige contine un buchet de formule a caror performanta de combatere a imbatranirii si texturile sale elegante ofera femeilor un moment senzorial de placere.


84075.jpg
84074.jpg

84076.jpg

Recomandari