Lupta impotriva timpului

Lupta impotriva timpului
  calendar_month        
Omenirea cauta inca de la inceputuri leacuri minune impotriva imbatranirii. Multi dintre noi si-au dat insa seama ca singura sansa sa castigam lupta este...insasi lupta.

Desi semnele trecerii timpului se vor instala in cele din urma, sta in puterea ta sa le intarzii. Dar nu poti merge la razboi fara arme si un pic de strategie. Asa ca, fetelor, e timpul sa facem un minimum de instructie!

Fiind vara, fata noastra este teritoriul cel mai vulnerabil. Soarele este in topul "dusmanilor", dar stiai deja asta, nu? In primul rand, trebuie sa stii ce aperi si ce vrei sa cuceresti. Adica, ce tip de ten ai, ce probleme are si abia apoi poti sa incepi sa iti selectezi...arsenalul si sa treci la treaba.

Cred ca stii ca nu exista doua persoane cu acelasi tip de ten si cu acelasi tip de nevoi. Clasificarea in 4 tipuri de ten (uscat, gras, mixt si sensibil) este doar un instrument de lucru pentru a pune un diagnostic extrem de general. Deci, ia-ti un aliat de nadejde: salonul de cosmetica.Fa-ti o diagnoza profesionala, nu face lucrurile la intamplare.
Si daca tot esti aici, incepe construirea redutei! Afla care sunt amenintarile si contraataca. Ai grija, folosirea incorecta a produselor de ingrijire nu numai ca poate accentua aceasta problema, dar poate aduce si altele dupa sine.

O cosmeticiana buna iti va construi o strategie pe termen lung: iti va aplica tratamentul corect si te va invata si cum sa te ingrijesti singura, acasa.

Vei afla ca vara e important sa iti hidratezi tenul si sa il protejezi de soare. Ai mare grija sa nu il incarci cu foarte multe produse de machiaj si sa il cureti foarte bine. Dar acestea sunt linii generale si cel mai bine este sa afli ce ti se potriveste tie si numai tie.

Macar o data mergi la salonul de cosmetica vara aceasta sa iti faci un tratament si o diagnoza completa, dar sa pleci si "inarmata" macar cu informatiile care sunt adaptate nevoilor tale individuale.

Esti gata de lupta? Noi te ajutam sa iti gasesti cel mai potrivit aliat. Apeleaza cu incredere la centrul Day Spa, unde pe langa aparatura moderna si tratamente care se adreseaza tuturor problemelor tenului, mai gasesti si o atmosfera intima si personal prietenos.


Tenul sensibil si cuperotic, tenul gras si acneic, tenul patat, pigmentat sau tenul incarcat, tenul matur, obosit, flasc, uscat, deshidratat sau alipic, toate isi vor gasi la Day Spa solutia la probleme.
Si ca sa te ajutam sa pornesti la lupta, Ele.ro si Day Spa iti ofera o diagnoza de ten gratuita in perioada 7-14 iunie. Grabeste-te, vara a venit si tenul tau trebuie sa inceapa ofensiva!

DAY SPA - Ofera-ti o clipa de rasfat
Centru de slabire si estetica faciala si corporala

Adresa
: Bd. Decebal, nr. 14, bl. S6, sc. 3, et. 2, ap. 50

Tel: 021 326 31 83 / 0723 51 29 19
Program: Luni-Vineri: 08:00-21:00
Sambata: 08:00-15:00
Duminica: Inchis

Email: programari@dayspa.ro / contact@dayspa.ro
Yahoo Messenger Id: dayspa_bucuresti

Recomandari