Monica Barladeanu este noul ambasador OLAY in Romania

Monica Barladeanu este noul ambasador OLAY in Romania
  calendar_month        
Cu ocazia implinirii unui an pe piata din Romania, OLAY a desemnat-o pe Monica Barladeanu noul ambasador al marcii.

La 1 noiembrie am aniversat un an de frumusete, in care OLAY ne-a reamintit, in fiecare zi, sa ne iubim pielea si sa avem grija de noi. Pentru a continua sa dezvaluim secretele frumusetii pielii femeilor din Romania, am ales-o pe Monica Barladeanu ca ambasador al marcii. Pentru Monica, grija fata de modul in care arata este un stil de viata. Este eleganta, rafinata, o persoana care, asemeni OLAY, loves the skin she's in. Suntem increzatori ca mandatul sau de ambasador va fi unul de succes., a declarat Olivia Ciubotariu, Specialist Relatii Externe la Procter&Gamble, producatorul marcii OLAY.

56733.jpgCa actrita, ma preocupa modul in care arat. Acord o atentie speciala ingrijirii tenului si consider ca e mai usor sa previi decat sa repari. Stiu ca imbatranirea pielii inseamna mai mult decat aparitia ridurilor si am folosit constant o multitudine de produse care sa combata semnele acesteia. Cand am descoperit OLAY Total Effects, m-am bucurat ca exista o crema care satisface toate nevoile pielii si previne cele 7 semne ale imbatranirii. Iar in momentul in care mi s-a propus sa devin ambasador OLAY, am considerat acest lucru flatant si am decis sa accept aceasta misiune., a declarat Monica Barladeanu.

Monica este cel de-al doilea ambasador local al produsului, dupa ce brandul a fost reprezentat in Romania, pe parcursul anului 2010, de Andreea Berecleanu. In calitate de ambasador OLAY, Andreea a transmis mesajul marcii intr-o maniera eleganta si plina de stil. A fost un an incantator, dedicat atat frumusetii fizice, dar si celei spirituale, pentru care vrem sa ii multumim Andreei., a declarat Olivia Ciubotariu.

Experienta ca ambasador Olay in Romania mi-a adus si mai multa apropiere de publicul feminin. A fost un an plin, bogat in trairi si intalniri emotionante, de care imi voi aminti cu drag. Am descoperit inca o data cat de importanta este ingrijirea si atentia pe care ne-o acordam. Sunt sigura ca o femeie frumoasa si o actrita talentata ca Monica este alegerea cea mai buna pentru a duce mai departe mesajul Olay: Iubeste-ti pielea!, a declarat Andreea Berecleanu.

OLAY este prezent pe piata din Romania cu 4 game, destinate sa satisfaca nevoile cotidiene ale pielii, prin intermediul unor forme multiple de produs - creme de zi, de noapte, pentru ochi, serumuri hidratante sau produse de curatare a tenului:

Total Effects 7 - produsele din aceasta gama lupta impotriva toturor celor 7 semne ale imbatranirii pileii: pori vizibili, pete, culoare neuniforma, piele uscata, aspect sters, textura neuniforma si riduri. Complexul unic de minerale si vitamine, inclusiv Vita-NiaCin, continut de OLAY Total Effects 7, reda pielii un aspect vizibil mai tanar.
Anti-wrinkle - stimuleaza regenerarea celulara, reducand porii si liniile fine;
Complete Care - gama protejeaza pielea, oferindu-i hidratarea, vitaminele si protectia UVA si UVB de care are nevoie pe parcursul zilei;
Double Action - produsele sunt create pentru a-i oferi pielii hidratare intensa pe tot parcursul zilei

Iubeste-ti pielea! Ofera-i ingrijirea de care are nevoie, apeland la un expert. Cu OLAY iti redescoperi frumusetea in fiecare zi.Recomandari

Newsletter Ele.ro

CE CAUTAM?
  • person

    "sa fim ceea ce gandim ca suntem!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right