Palmolive lanseaza Orange Blossom Refreshing

Palmolive lanseaza Orange Blossom Refreshing
  calendar_month        
Palmolive lanseaza un nou gel de dus din gama Naturals, Orange Blossom Refreshing, cu efect energizant, ideal pentru a alunga somnul de dimineata si pentru un inceput de zi tonic si racoritor.

Palmolive Naturals Orange Blossom Refreshing este proaspat, delicat si trezeste simturile prin aroma ce reuneste note citirice si accente florale.

Conform unui studiu realizat de Iposos pe un esantion de 4.000 de femei, dimineata reprezinta un moment cheie pentru ingrijirea corporala. Noul produs vine in intampinarea dorintelor femeilor si contribuie la inviorarea de dimineata, oferind o senzatie de prospetime si un plus de energie.

Formula sa delicata, pe baza de extract din floare de portocal si lapte hidratant face din Palmolive Naturals Orange Blossom Refreshing un produs potrivit atat celor care vor sa-si inceapa ziua cu energie, cat si celor care prefera sa-si hidrateze pielea, inca de dimineata.

Ingredientul care revigoreaza este extractul din floare de portocal, recunoscut pentru efectul sau energizant. Astfel, diminetile mohorate pot fi transformate in adevarate momente de rasfat personal.
Extractul din lapte catifeleaza si hidrateaza pielea, impiedicand in acest fel uscarea acesteia.


56659.jpg

Culoarea ambalajului este si ea una sugestiva pentru ideea de prospetime si energie, avand portocaliul tonic si optimist ca nuanta diferita fata de celelalte geluri de dus din aceeasi gama.

Gama Palmolive Naturals ofera produse de ingrijire a pielii adaptate fiecarui moment al zilei: pe langa varianta Orange Blossom Refreshing cu efect revigorant de dimineata, mai sunt disponibile geluri de dus pentru ingrijire si hidratare pe parcursul zilei, precum Olive Ultra Moisturizing, dar si produse pentru seara, cu arome rafinate, precum Cherry Blossom Calming.

Recomandari