Razele infrarosii - un miracol in slabire si remodelare corporala

Razele infrarosii - un miracol in slabire si remodelare corporala
  calendar_month        
Cele cateva kilograme in plus va supara? Nu va place cum aratati imbracata in costumul de baie? Celulita va da batai de cap? Atunci trebuie sa incepem un program de slabire si remodelare corporala.

Tehnologia moderna ne-a pus la dispozitie o multitudine de aparate si proceduri prin care veti putea ajunge in cel mai scurt timp la o forma optima. In trei saptamani puteti pierde pana la 4 kilograme, iar circumferinta o puteti subtia cu 6-7 centimetri.

1)Primul tratament recomandat este impachetarea la tunelul cu raze infrarosii.

Tunelul cu raze infrarosii reprezinta o sauna profesionista moderna, cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate si de luminozitate ale pielii.

Datorita modalitatii sale de inchidere, temperatura din interior se va mari, iar in acest fel efectul va fi dublu: razele infrarosii vor fi mult mai absorbite de corp prin porii deschisi, iar temperatura ridicata din interior va duce la o transpiratie intensiva si mult mai benefica.


Caldura oferita de razele infrarosii este una care este transmisa in corp pina la nivel celular, astfel incit desi senzatia de discomfort termic este minima (la suprafata pielii nefiind atat de evidenta ca in cazul unei paturi termice, de exemplu) iar rezultatele sunt de doua ori mai bune. In timp ce la sauna obisnuita transpiratia consta in marea majoritate din apa si doar maxim 15% grasimi si alte toxine, in cazul folosirii caldurii patrunzatoare a infrarosiilor, ea consta in aproximativ 25-30% din grasimi, metale grele si substante nocive. Vasele de sange se dilata, circulatia sangelui este stimulata, irigarea cu sange se mareste, metabolismul este accelerat.

Tunelul cu infrarosii are urmatoarele efecte benefice asupra organismului, dupa cum urmeaza:ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale, reducerea celulitei si imbunatatirea aspectului pielii;

eliminarea tensiunilor din corp;

imbunatatirea circulatiei sangelui;

eliminarea mai buna a substantelor nocive

stimularea organelor, frecventei inimii si a metabolismului;

ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale.

2)Al doilea tratament recomandat este infasarea folosind tehnologia WienerKosmetikum. Pentru obtinerea unei burtici plate, solduri fara pernute de grasime, subtierea bratelor, pulpelor, subtierea gambelor si a gleznei - zone greu de remodelat - va recomandam cu maxima incredere acest tratament - infasarea cu tehnologie Wienerkosmetikum.

Iata un exemplu de diminuare in centimetri, folosind aceasta metoda unica de slabire:

1)Dra. Aurora - 1.73 m/64KG - 26 ani - prezinta celulita gradul 3 si 2, gamba groasa, glezna groasa, tonus muscular scazut. Ce doreste cu prioritate? Subtierea gambelor si a gleznei. Tratament aplicat: infasare cu tehnologie Wienerkosmetikum.

Iata dupa 1 singura sedinta cati centimetri a pierdut:

Zona Dimensiuni initiale: Dimensiuni finale Talie 75 cm 73 cm Abdomen 91 cm 88,5 cm Sub fund 93 cm 91 cm Aripioara/pulpa 56 cm 54 cm Genuchi 41 cm 40 cm Gamba 37 cm 36 cm
Glezna 23 cm 22 cm

D-ra Aurora a suferit dintotdeauna din cauza formei si dimensiunii gambelor si a gleznelor prea groase. Chiar ea spune ca arata de parca toata grasimea din lume s-ar depune pe gambele ei. Acum este bucuroasa ca a gasit un tratament care o poate ajuta sa-si remodeleze corpul.Impreuna cu specialistele Centrului de Slabire si remodelare PerfectContur, puteti sa va reconturati forma corpului. Pentru fiecare problema feminina avem solutii: Burta lasata, brate cu tesut muscular flasc, strat adipos depus pe coccis, spate, sub brat, celulita nodulara si edematoasa.

Promisiunea Centrului PerfectContur: 4 kilograme si numere la haine mai mici in 3 saptamani. Va asteptam cu drag!

PerfectContur ? www.perfectcontur.ro
Centru de Slabire, remodelare corporala si estetica faciala
Tel:322 32 40, 0723 99 71 63


Recomandari

Newsletter Ele.ro

In noapte ea
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right