Remodelare accelerata

Remodelare accelerata
  calendar_month        
Peste numai 2 zile intram in luna august, luna concediilor, luna mult asteptata de cele mai multe dintre noi.

Cele cateva kilograme in plus va supara? Nu va place cum aratati imbracata in costumul de baie? Celulita va da batai de cap? Atunci trebuie sa incepeti la PerfectContur un program de slabire si remodelare corporala accelerata. Tehnologia moderna ne-a pus la dispozitie o multitudine de aparate si proceduri prin care veti putea ajunge in cel mai scurt timp la o forma optima.

Terapeutele noastre va asteapta in intervalul orar 9.00 - 22.00. Poti pleca dupa 45 minute de terapii cu 1,2-3 centimetri mai putin, iar lucrul acesta il garantam 100%. Spuneti adio kilogramelor in plus si celulitei urmand tratamentele PerfectContur de remodelare corpoarala si slabire rapida.

79253.jpgPentru luna august avem urmatoarea SUPER PROMOTIE:

1) 15 proceduri la pretul imbatabil de 110 RON
10 electrostimulari(45')+5 fast slim(15')=110 RON-SLABIRE SI REMODELARE ACCELERATA

2) Impachetari in urma carora pierdeti kilograme, centimetri si va detoxifiati.
10 impachetari la tunelul cu raze infrarosii cu FITOGEL C(1 zona) - 250 RON

10 impachetari Fango la tunelul cu raze infrarosii (2 zone)-350 RON

5 impachetari totale Termosudatie - 120 RON

5 electrostimulari (45')+5 fast slim(15')la tunelul cu raze infrarosii-110RON

5 infasari cu benzi elastice "slabire rapida" (1 fasa)-120 RON-aceasta terapie va diminueaza circumferinta cu minimum 1,5 cm/2-3 cm/terapia de 45 minute.

Ofertele de mai sus sunt valabile in perioda 1-15 august, in intervalul orar 10-16.00, luni-vineri. Va recomandam tratamentele executate sub tunelul cu raze infrarosii, deoarece caldura oferita de razele infrarosii este una care este transmisa in corp pina la nivel celular, astfel incit desi senzatia de discomfort termic este minima (la suprafata pielii nefiind atat de evidenta ca in cazul unei paturi termice, de exemplu), iar rezultatele sunt de doua ori mai bune.

In timp ce la sauna obisnuita transpiratia consta in marea majoritate din apa si doar maxim 15% grasimi si alte toxine, in cazul folosirii caldurii patrunzatoare a infrarosiilor, ea consta in aproximativ 25-30% din grasimi, metale grele si substante nocive. Vasele de sange se dilata, circulatia sangelui este stimulata, irigarea cu sange se mareste, metabolismul este accelerat.

Tunelul cu infrarosii are urmatoarele efecte benefice asupra organismului, dupa cum urmeaza:

ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale reducerea celulitei si imbunatatirea aspectului pielii
eliminarea tensiunilor din corp
imbunatatirea circulatiei sangelui
eliminarea mai buna a substantelor nocive
stimularea organelor, frecventei inimii si a metabolismului.

Alt tratament recomandat este infasarea folosind tehnologia Doctor Georg Doleski. Pentru obtinerea unei burtici plate, solduri fara pernute de grasime, subtierea bratelor, pulpelor, subtierea gambelor si a gleznei-zone greu de remodelat- va recomandam cu maxima incredere acest tratament -infasarea cu tehnologie inventata de Doctor Doleski.

Iata un exemplu de diminuare in centimetri, folosind aceasta metoda unica de slabire:1)Dra.Aurora-1.73 m/64KG -26 ani- prezinta celulita gradul 3 si 2, gamba groasa, glezna groasa, tonus muscular scazut. Ce doreste cu prioritate? Subtierea gambelor si a gleznei. Tratament aplicat: infasare cu tehnologie DR G.Doleski; Iata dupa 1 singura sedinta cati centimetri a pierdut:

Dimensiuni initialeDimensiuni finale, dupa 1 terapie Talie 75 cm 73 cm Burtica 91 cm 88,5 cm Sub fund 93 cm 91cm Aripioara/pulpa 56 cm 54 cm Genuchi 41 cm 40 cm Gamba 37 cm 36 cm Glezna 23 cm 22 cm

Dra Aurora a suferit din totdeauna din cauza formei si dimensiunii gambelor si a gleznelor prea groase. Chiar ea spune ca arata de parca toata grasimea din lume s-ar depune pe gambele ei. Acum este bucuroasa ca a gasit un tratament care o poate ajuta sa-si remodeleze corpul. Impreuna cu specialistele Centrului de Slabire si remodelare PerfectContur, puteti sa va reconturati forma corpului. Pentru fiecare problema feminina avem solutii: Burta lasata, brate cu tesut muscular flasc, strat adipos depus pe coccis, spate, sub brat, celulita nodulara si edematoasa.

Promisiunea Centrului PerfectContur:
4 kilograme si numere la haine mai mici in 3 saptamani.

Tot la Perfect Contur puteti beneficia acum de un serviciu exceptional - permanentul de gene! Permanentul pentru gene - care realizeaza o ondulatie perfecta a genelor, chiar si a genelor drepte si mici, reprezinta un tratament de ultima generatie, creat pentru a accentua privirea si pentru a-i conferi intensitate. Fiecare dintre noi poate acum sa aiba ochii la care a visat dintotdeauna, fara a mai folosi mascara sau clestisorul de gene. O ondulatie perfecta da ochilor stralucire si expresivitate de durata si, de ce nu, putere de seductie!

Va asteptam cu drag!

PerfectContur - www.perfectcontur.ro
Centru de Slabire, remodelare corporala si estetica faciala
Tel: 322 32 40, 0723 99 71 63
Strada Octavian Goga nr 6,BlocM25, Sc3,
etaj2,ap.60,interfon:*2002 (zona Pta.Unirii)


Sursa: PerfectContur

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Inca o zi
  • person

    "nu conteaza numarul respiratiilor ci momentele care ti-au smuls o respiratie"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right