Slabire ultrarapida prin infasare Wiener Kosmetikum

Slabire ultrarapida prin infasare Wiener Kosmetikum
  calendar_month        
Va propunem o terapie nou, care va poate aduce in cel mai scurt timp posibil la silueta mult visata. Aceasta noua modalitate revolutionara de slabire si atenuare a celulitei este marca inregistrata Wiener Kosmetikum. Pentru produsele de efect si pentru dezvoltarea tehnologiei respective, descoperitorul acestora, Dr. Dolensky, a obtinut in Austria, Marele Premiu al Investitorilor. Aceasta modalitate este folosita deja in mii de saloane cosmetice din Europa si este acum prezenta si in Bucuresti, iar salonul nostru o aplica de o buna perioada de timp, spre marea satisfactie a clientelor noastre. Deja ne mandrim cu sute de cliente, iar rezultatele obtinute de acestea sunt cartea noastra de vizita: slabirea este ultrarapida. Se pierd in jur de 1,5 cm/sedinta, din zonele cu depuneri adipoase. In plus, pot beneficia de aceasta metoda si persoanele care au varice sau vase de sange sparte.

Infasarea corpului dupa metoda Wiener Kosmetikum este o noua modalitate, naturala si eficienta, ca sa scapati de cativa centimetri buni din dimensiunile corpului. In afara de obtinerea unei siluete zvelte, se realizeaza si o dezintoxicare a organismului, o eliminare a depunerilor rezidurilor, intinderea, tonifierea si netezirea pielii.
Cele patru efecte ale metodei de slabire prin infasare la rece produc arderea depunerilor.

Esenta tratamentului
Modalitatea aceasta se bazeaza pe un efect cald-rece. Uleiurile eterice continute de solutiile cu care infasam corpul, cum ar fi eucalipt, piper, mentol si rosmarin, datorita efectului lor puternic de hiperemizare, produc in straturile exterioare ale corpului dilatarea vaselor de sange si o circulatie intensiva a sangelui. Din aceasta cauza, in straturile interne ale corpului se produce senzatia de racire accentuata. Este bine cunoscut faptul ca una dintre functiile de baza ale corpului omenesc, pentru ca organele interne sa functioneze normal, este de a mentine temperatura interna corespunzatoare.

In organism, sangele are rolul de a transporta elementele nutritive, si deci in timpul tratamentului acestea ajung in mare parte in straturile exterioare ale corpului. In felul acesta, in interior, apare senzatia de racire. Pentru a reface echilibrul termic al corpului, organismul trebuie sa consume energie si deci trebuie sa arda substantele nutritive aflate in exces. In acest fel, prin metoda de slabire prin infasare, depunerile suplimentare de pe portiunile tratate, se consuma in cele patru efecte amintite. Se stie ca 70-80% din consumul zilnic de calorii este folosit de organism pentru mentinerea echilibrului termic. Aceasta inseamna ca pentru restul activitatilor zilnice este nevoie comparativ, de o cantitate de energie mult mai mica.

Printre succesele metodei, prin tratament adecvat, mentionam pielea care atarna si tesuturile moi, care in mare masura dispar in mod miraculos.

Conditii pentru obtinerea efectului corespunzator
Cu 3-4 ore inainte de tratament nu se vor consuma mancaruri (solide) grele, caci altfel organismul foloseste pentru arderi elementele nutritive din sange si nu depunerile adipoase suplimentare.

Se consumaa zilnic minim 2,5 litri de lichide (sucuri vitamizante fara zahar, apa minerala, ceaiuri). Sa nu consumam deloc alcool si sucuri carbogazoase. Cantitatea de lichide este absolut necesara pentru ca organismul sa poate arde in mod corespunzator grasimile suplimentare.

Mecanismul produselor Wiener Kosmetikum
Materialele si uleiurile eterice folosite in aromoterapia prin infasare provoaca la inceput o senzatie puternica de incalzire, care in aproximativ de 20-30 de minute se transforma intr-o puternica senzatie de racire interna. La persoanele mai corpolente, acest efect se instaleaza abia dupa cca. 40 minute si deci pentru aceste persoane, durata unei sedinte se prelungeste.Corpul reactioneaza prima data la caldura instalata in partile exterioare ale pielii si ca effect al racirii interne care se instaleaza dupa aceea, arderile grasimilor si a consumului de energie, se fac intr-o masura mai mare. Deci, distrugerea stratului adipos se face destul de repede in zonele tratate.
Aceasta reactie se produce cu efect, doar atunci cand zona cu probleme este stransa cu fese imbibate cu substantele special pregatite in acest scop, cu uleiurile minerale, alge marine, scortisoara sau lotiuni aromate. Zonele astfel tratate, le acoperim si cu o folie, ca incalzirea initiala in urma "evaporarii" sa se transforme intr-o racire si mai pronuntata.

Pentru atingerea celei mai bune reactii a corpului este important ca fasele imbibate sa le folosim macar pornind de la genunchi pana sub piept.

Cui i se poate aplica acest tratament?
Slabirea prin infasare se recomanda tuturor persoanelor care au probleme cu silueta. Se recomanda pentru tratarea celulitei slabe pana la cea puternica, pentru netezirea pielii, intinderea pielii moi (18 cm de scadere a burtii care atarna, nu este o raritate). Ajuta la orice cura de slabire, pentru disparitia stratului adipos. Produce dezintoxicare, ajuta la orice cura prin post.

Daca folositi deja o alta metoda pentru tratarea siletei, atunci aceasta metoda poate fi o intregire ideala a acestor tratamente. In acest fel tratamentele devin mult mai eficiente si rezultatele mai vizibile.">

Mai multe detalii despre impachetarile aromoterapeutice puteti obtine de la Salonul Perfect Contur.
Tel.: 322 32 40, 0723997163
www.perfectcontur.ro


Recomandari