Super silueta dupa sarbatori

Super silueta dupa sarbatori
  calendar_month        
De cate ori nu am scapat fraiele alimentatiei din mana in perioada Sarbatorilor de iarna? Ni se intampla des sa constatam cu dezamagire ca, dupa Sarbatori, hainele sunt prea mici pentru a le mai putea imbraca sau ne strang ingrozitor de tare.

Iarna - in special in perioada Sarbatorilor - esti mai permisiva cu tine insuti, nu-ti refuzi mai nimic si renunti sa te mai gandesti la mentinerea siluetei, aflandu-te in mijlocul atator tentatii culinare.

Dupa aceea iti pare rau de excesele facute. Rezultatele unor studii de specialitate arata ca mai mult de 50% dintre femei doresc sa scape de kilogramele acumulate in timpul Sarbatorilor de iarna.

Fie ca am capatat 1-2 kilograme in plus fata de greutatea initiala, fie ca ne-am ingrasat chiar mai multe kilograme, cel mai propice moment pentru a lua masuri impotriva "colaceilor" dobanditi este IMEDIAT dupa intoarcerea din vacanta!

Kilogramele care s-au instalat de mult timp vor face organismul sa se adapteze cu ele in plus, ca si cum aceasta ar fi starea sa naturala, in concluzie, atunci cand va trece mai mult timp dupa ce ne-am ingrasat si dorim sa slabim, organismul nostru va renunta mult mai greu la acestea.

Branza slaba de vaci, iaurt, peste pui si, mai ales, multe fructe si legume trebuie sa reprezinte baza alimentatiei noastrea in aceasta perioada. Bananele cu continut mare de potasiu vor ajuta din plin la eliminarea lichidelor in exces din organism, citricele excelenti aparatori ai sanatatii prin continutul mare vitamina C, detoxifiante si arzatoare de calorii nu trebuie sa lipseasca din alimentatia zilnica.

Impachetarile anticelulitice vor contribui din plin la topirea "sunculitelor" proaspat acumulate, la eliminarea retentiei de apa (des intalnita in aceasta perioda datorita consumului excesiv de carne grasa si mancaruri sarate), la drenarea stratului si nodulilor celulitici.

De asemenea, masajul care pe langa rolul de relaxare, ne va oferi un plus de tonus si cativa centimetrii minus prin zdrobirea stratului celulitic.

Centrul de slabire ADORATA v-a pregatit in luna ianuarie oferte absolut incredibile, preturi speciale pentru bugetul redus de dupa Sarbatori, toate pentru frumusetea ta, pentru ca tu sa arati si sa te simti bine tot timpul, indiferent de situatie.

Suntem la inceput de an. Cum ar fi daca ne-am ocupa mai mult de noi, fara sa lasam alte kilograme puse recent sa se mai adune peste celelalte poate, oricum in exces? Ce-ar fi sa-i dam si siluetei noastre un nou inceput?


Centrul de slabire ADORATA
Ramona Miron


Sursa: www.adorata.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Despre Ingeri si Karme
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right