Federatia Romana de Tenis si Intersport au aniversat 120 de copii din centre de plasament

Federatia Romana de Tenis si Intersport au aniversat 120 de copii din centre de plasament
  calendar_month        
In preajma zilei de 1 iunie, Intersport si Federatia Romana de Tenis (FRT) au aniversat circa 120 de copii din cinci centre de plasament si centre sociale din Bucuresti si Ilfov, la Centrul National de Tenis.

Tema petrecerii a fost una sportiva, copiii avand astfel posibilitatea sa deprinda tainele jocului de tenis, sub atenta coordonare a antrenorilor din centru.

Invitat special a fost Victor Hanescu, care impreuna cu Ruxandra Dragomir - Presedinte FRT - le-au facut copiilor cateva demonstratii de talent. La sfarsit, toti copiii au primit premii de la Intersport.

"KIDS DAY" reprezinta un efort comun al FRT si INTERSPORT Romania de a aduce un zambet pe fetele unor copii care poate nu au acest prilej zilnic. Ne bucuram foarte mult ca impreuna cu partenerul nostru de traditie am reusit sa ne continuam misiunea strategica, reflectata si in sloganul companiei noastre, de a aduce sportul mai aproape de oameni si, in acest caz, mai aproape de copii.

Am avut ocazia sa vedem copii minunati in cadrul evenimentului, care s-au jucat, s-au distrat si, cel mai important, au plecat fericiti dupa ce au petrecut o zi impreuna cu FRT si INTERSPORT", a declarat domnul Ionas Ignatios - Country Manager INTERSPORT Romania si Bulgaria.

"Am putut sa facem o mica bucurie unor copii care provin din familii defavorizate, de la casele de copii. Am incercat ca prin aceasta aniversare speciala a copiilor sa avem o zi a portilor deschise pentru tenis.

Acesti copii minunati fac parte din lumea noastra. Ei trebuie sa fie sprijiniti, atat cat se poate. Am incercat sa le oferim sfaturi prin antrenorii prezenti la eveniment. Sigur, ii asteptam si in viitor, intrucat avem mai multe programe speciale pentru copiii care nu au posibilitati financiare.

Sunt grupe de initiere si mini-tenis. Eu cred ca antrenorii au observat ieri cativa jucatori cu potential, care ar putea sa fie sprijiniti", a declarat Ruxandra Dragomir, Presedinte al Federatiei Romane de Tenis.

Despre Intersport
Prezent in 38 de tari din intreaga lume, Intersport este lider mondial in vanzarea de articole sportive. Cu un istoric de mai bine de 40 de ani, compania se mandreste cu marcile si produsele pe care le comercializeaza, atent alese dupa standarde de calitate bine definite.

Astfel, in magazinele Intersport se gasesc mereu articole din cele mai noi colectii ale brandurilor consacrate (precum Nike, Adidas, Puma, Converse, Reebok, Asics, Wilson, Atomic, Rossignol, Columbia, Arena, etc.), dar si branduri proprii care mizeaza pe acelasi standard ridicat al calitatii (McKinley, Firefly, Etirel, Tecno Pro - branduri comercializate exclusiv in reteaua de magazine Intersport).

Din dorinta de a sustine si a promova sportul si miscarea nu doar in randul profesionistilor, dar si printre oamenii de rand, magazinele Intersport ofera o gama diversa de produse, de la textile si incaltaminte sportive pana la aparate de fitness, mingi rachete de tenis/badminton sau ochelari de inot/soare. De asemenea, echipamentele Intersport acopera aproape toata gama de activitati sportive, individuale sau de echipa (fotbal, baschet, volei, tenis, natatie, etc.).

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Iubire nu are timp trecut
  • person

    "iubirea nu are timp trecut!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right