Ce este manichiura minx?

Ce este manichiura minx?
  calendar_month        
Minx este o alterntiva la unghiile false si lacurile de unghii.

Ce este Minx

Minx este un film asemenea un abtibild care se pune pe unghie si care poate fi personalizat cu orice fotografie sau logo doresti. Imagineaza-ti ca iti poti pune pe unghii acelasi model cu rochia preferata.

Minx da senzatia unui lac de unghii aplicat perfect. Poti alege dintr-un numar mare culori fie mate, fie metalice. Minx-ul elimina multe etape dintr-o manichiura normala, intrucat un singur film este adaugat pe unghie. In plus, nu trebuie sa astepti sa se usuce.

Producatorii promit ca minx-ul nu se zgarie si ca iti poti baga linistita mainile in geanta pentru a-ti cauta cheile sau telefonul fara a te gandi ca s-ar putea sa-ti distrugi manichiura. Este intr-adevar mai scump ca un lac de unghii si momentan nu prea se gaseste.
Indepartarea minx-ului

Nu folosi acetona pentru indepartarea minx-ului. Trebuie doar sa-ti pui unghiile sub o sursa de caldura (cum ar fi un uscator de par) si sa dezlipesti usor un colt al minx-ului, din lateral. Indeparteaza minx-ul dintr-o parte in alta si nu de sus in jos.

Vedete ca Beyonce si Victoria Beckham au fost vazute cu manichiura cu minx. Ce zici, vei purta si tu in curand? Discuta pe forum despre manichiura minx.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right