Conturul semipermanent al pleoapelor

Conturul semipermanent al pleoapelor
  calendar_month        
Un tatuaj semipermanent al pleoapelor este cea mai eficienta metoda cosmetica de a economisi timpul si banii. Este un inventator de timp si un salvator de bani: nu numai ca dimineata iti lasa mai mult timp, dar te scuteste de cele mai multe situatii neplacute cauzate de machiaj.

Machiajul semipermanent al pleoapelor te scapa de: conturul inegal trasat cu creionul negru, rimelul care curgea la sauna, conturul cu tus greu de realizat dimineata, fardul tau de ochi care iti dadea bataie de cap la piscina, la fitness, la plaja, vara, iarna, la lucru, la petreceri, ziua sau noaptea! Iar daca tenul tau este sensibil, esti alergica la machiaje, esti tanara mamica sau te-ai saturat pur si simplu sa te tot machiezi in fiecare zi, un tatuaj semipermanent al pleoapelor este solutia ideala.

Conturarea pleoapelor cu o culoare inchisa este unul din acele lucruri permanent in voga, chiar daca moda sa a fost lansata cu multa vreme in urma, de vechii egipteni. De atunci, s-au dezvoltat tehnici tot mai sofisticate pentru realizarea acestuia, fiind cu succes folosit pentru machiaje durabile, rezistente la ploaie, zapada sau... somn (da, iubitul tau poate vedea langa el o femeie ingrijita si fresh chiar si in primele minute ale diminetii).

Conturul superior al ochilor se realizeaza la Blooms Beauty la radacina sprancenelor ceea ce face ca acestea sa para mai dese. Linia intensificata a genelor si conturul delicat si natural al pleoapei creaza umbre misterioase si da expresivitate privirii.

Ce este un tatuaj semipermanent al pleoapelor?

Este o metoda de dermografie, de colorare a pielii cu pigmenti, care se introduc in straturile superioare ale epidermei prin tatuare (fara a atinge straturile vascularizate) si care raman in piele o perioda determinata (3-5 ani)

Cum se realizeaza un tatuaj semipermanent al pleoapelor?">


Pentru realizarea unui tatuaj semipermanent al pleoapelor se foloseste o tehnica speciala de tatuare a pielii numita micro-pigmentare.

Realizarea unui machiaj (tatuaj) semipermanent al pleoapelor superioare si inferioare dureaza in jur de doua ore. Nu este dureros, simti mai degraba o ciupitura, pentru ca primul pas in efectuarea sa este aplicarea unui anestezic local si pentru ca pigmentarea se face doar la nivelul primului strat de piele unde nu se afla terminatii nervoase si nici vase sanguine.

Pentru a obtine un bun tatuaj al pleoapelor, este important sa fie folosite culori produse din extracte naturale, care nu contin oxid de fier. Puteti alege sa va realizati un contur fin, delicat si romantic sau unul mai pronuntat, mai dramatic in functie de forma ochilor, a fetei, in functie de stil, look sau preferinte.

Veti fi incantata sa nu mai aveti grija dermatografului sau tusului pentru ploape cand mergeti la sauna, la piscina, in mijlocul verii, la fitness, vara, iarna, la lucru, la cocktail-uri, ziua sau noaptea!

Un tatuaj semipermanent al pleoapelor este ideal pentru cele ce poarta ochelari, pentru cele care nu au timp sau rabdare sa se fardeze, pentru cele cu tenul sensibil sau alergice la machiaje si mai ales pentru cele care vor sa arate bine de dimineata pana seara tarziu!

Detalii pe www.blooms.ro
tel. 0788600100 sau 0740050501
Sursa: Blooms Beauty

Recomandari