Top 5 parinti severi printre vedete

Top 5 parinti severi printre vedete
  calendar_month        
Daca ai impresia ca celebritatile isi rasfata din plin copiii, fara a le putea refuza nicio pofta, si ca ii lasa de capul lor, te inseli.

In ciuda posibilitatilor financiare nelimitate si a timpului limitat, multe dintre vedetele de la Hollywood impun o disciplina stricta si o educatie "de fier" celor mici.

1. Victoria Beckham
93886.jpg


La cat de calma pare in toate aparitiile ei, ai zice ca este cea mai permisiva si partinitoare mamica din lume si ca face tot timpul pe placul celor mici.

Lucrurile nu stau chiar asa si se pare ca Posh Spice are o mana de fier in educatia celor mici. Ea si David Beckham sunt recunoscuti la Hollywood ca fiind unii dintre cei mai stricti parinti, iar copiii lor sunt consideratii foarte manierati si bine crescuti de toata lumea care a intrat in contact cu ei.

Ei isi educa copiii prin puterea exemplului si au grija sa se comporte si sa adopte principii si valori in care sa se poata increde si micutii lor. Devin astfel modele de urmat pentru ei, ceea ce reprezinta cea mai importanta metoda de educatie.

2. Julia Roberts
93888.jpg


Chiar daca nu a fost mereu un model demn de urmat, si recunoaste asta, Julia Roberts si-a incurajat cum a putut mai bine copiii sa se poarte frumos. Important este ca actrita a stiut sa impuna limite si sa fie stricta in privinta respectarii lor.

Se poate crede ca inghetata, torturile si dulciurile de lux sunt nelipsite de pe mesele hollywodiene, insa actrita sustine ca acestea sunt o raritate in alimentatia copiilor si sunt consumate doar la ocazii speciale, fara niciun abuz. Daca este ceva la care s-a impus cu strictete, atunci alimentatia copiilor este unul dintre acele lucruri. A adoptat intotdeauna o alimentatie sanatoasa pentru ei si a incercat pe cat posibil sa excluda zaharurile din meniul lor.

3. Madonna
93889.jpg


Pe cat de permisiva pare Madonna, ea este dovada faptului ca aparentele insala. Copiii ei sunt crescuti mai ceva ca la carte, conform declaratiilor bonelor care au avut grija de ei.

Diva este severa si impune reguli destul de dure in ceea ce priveste modul lor de educare. Copiii nu au voie sa consume alimente cu zahar, in niciun caz preparate fast-food, nu au voie sa se uite la TV, sa citeasca reviste de scandal sau ziare.

Adepta a culturii Kabbalah, diva incearca sa insufle principalele valori si precepte si celor mici si nu ezita sa ii duca frecvent la centrul special pentru Kabbalah si sa ii creasca in spiritul acestei religii.

4. Sheryl Crow
64106.jpg


Cantareata de rock`n roll a avut multe de invatat din lumea. Este una dintre putinele vedete care inteleg ca shobizz-ul este nociv pentru cresterea armonioasa a unui copil si ca impunerea regulilor si limitelor este esentiala in educatie si disciplina.

Ea recunoaste ca este foarte stricta si ca s-a asigurat intotdeauna ca micutii ei stiu diferenta intre ea ca parinte si ea ca prieten. Ei o respecta si stiu ca trebuie sa faca cum spune ea, pentru ca este o autoritate, chiar daca de multe ori nu le convine.

5. Brooke Shields
93887.jpg

Actrita este constienta de cata responsabilitate implica cresterea unui copil. De aceea, ea considera ca uneori trebuie sa impui un stil parental mai strict, sa controlezi tot ce tine de copil si sa te asiguri ca fiecare alegere facuta este in interesul lui.Multi parinti se inmoaie atunci cand copilul cere ceva sau plange pentru a i se face pe plac. Un parinte trebuie sa stie sa treaca de emotii si sa fie mana de fier cand vine vorba de a-i cultiva valori corecte si benefice pentru el.Autor: Daniela Ganciu

Recomandari