Maternitatile Regina Maria sunt acum dotate cu iPad-uri 2

Maternitatile Regina Maria sunt acum dotate cu iPad-uri 2
  calendar_month        
Bucuria nasterii unui copil nu poate fi descrisa in cuvinte, insa putem impartasi o parte din aceasta experienta minunata prin mesaje, fotografii si video cu intreaga familie si toti prietenii.

Acesta este motivul pentru care rezervele maternitatilor REGINA MARIA sunt acum dotate cu iPad-uri 2 printr-un parteneriat cu iStyle Bucharest (www.istyle.ro), singurul lant de magazine Apple Premium Reseller din Romania de mai bine de 10 ani.

Astfel, viitoarele mamici vor putea astfel comunica in timp real cu famila sau cu prietenii, iar viitorul copil va putea fi vazut din primele minute dupa nastere pentru primul sau moment de celebritate. Este o ocazia de a impartasi bucuria cu cei dragi, dar si o modalitate de a face experienta nasterii mai usoara pentru…tatici.

"Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA este lider de piata in sanatatea femeilor, ceea ce pentru maternitatile REGINA MARIA implica servicii medicale complexe incluse intr-o experienta extraordinara a nasterii.

De aceea, in fiecare zi ne impunem standarde tot mai inalte atat pentru infrastructura medicala, cat si pentru detaliile care fac mai usoara impartasirea emotiilor cu familia si prietenii." a declarat Fady Chreih Director Executiv REGINA MARIA Reteaua privata de sanatate.

Este deja o realitate faptul ca produsele Apple sunt intotdeaua cu un pas inaintea nevoii publicului si nu se limiteaza la a raspunde strict unei nevoi deja existente. Astfel ca iStyle a vazut in maternitatile REGINA MARIA locul ideal unde apropierea fata de iPad 2, un brand puternic emotional, poate fi un beneficiu pentru pacienti.

iPad 2 devine astfel participant la bucuria aducerii pe lume a unui copil si instrumentul prin care amintirile pot fi pastrate si transmise mai departe celor dragi in timp real.

"Ce poate fi mai frumos si mai emotionant decat sa stii ca unul din produsele companiei Apple este partas la miracolul vietii?! Am fost incantati de propunerea facuta si speram ca in viitor sa putem oferi pacientilor -mamici si bebelusi mai multe facilitati", a declarat Dora Popeneciu, General Manager iStyle.

In aprilie 2001, Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA si-a creat un minisite, construit pe site-ul www.reginamaria.ro, dedicat telefoanelor de tip smartphone, printre care si iPhone.

Minisite-ul a fost conceput pentru a facilita accesul utilizatorilor de smartphone la informatiile de baza ale site-ului www.reginamaria.ro si este destinat unui numar mare de clienti pentru care informatia in timp real este foarte importanta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

De ce te voi iubi mereu
  • person

    "el scrie jurnalul unui filosof mincinos. eu sunt amanta filosofului. a￯i nu am de ce sa￯ mint."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right