Milumil Junior - lapticul copiilor isteti!

Milumil Junior - lapticul copiilor isteti!
  calendar_month        
Chiar daca a implinit 1 an, puiul tau nu este un mic adult. Pentru o dezvoltare optima organismul lui are nevoie de o alimentatie echilibrata si adecvata varstei.

Pana la 3 ani, micutii cresc intr-un ritm accelerat si au nevoi nutritionale specifice. La varsta de 1 an, nevoia de fier a copilului este de 3 ori mai mare decat a adultului, raportat la greutatea sa. Creierul lui este in plina formare, de aceea este foarte important sa-i oferim o nutritie adecvata si de calitate.Laptele pentru copii Milumil Junior contine VitaFier, un complex unic de fier si vitamina C care ajuta la absorbtia fierului. Fierul este esential pentruiAA:
formarea celulelor rosii care transporta oxigenului prin sange catre creier
dezvoltarea cognitiva normala a copiilor

O dieta echilibrata contribuie la o dezvoltare normala si poate ajuta la prevenirea riscului deficientelor nutritionale, printre care si anemia feripriva care afecteaza 1 din 2 copii din Romania.

Regulile de baza in prevenirea anemiei feripriveiAA:
intarzierea introducerii laptelui de vaca, ca aliment principal, pana dupa varsta de 3 ani.
in cazul copiilor care nu mai sunt alaptati, se recomanda folosirea unei formule de lapte imbogatita cu fier. Dupa varsta de 1 an, un consum minim de 500 ml pe zi contribuie la asigurarea necesarului zilnic de fier de 7 mg.

Marca Milupa are o experienta de peste 80 de ani in dezvoltarea alimentelor special destinate bebelusilor si copiilor mici, formula de lapte Milumil fiind produsa pentru prima data in 1964. De atunci a fost imbunatatita constant, iar inovatiile aduse sunt rezultatul cercetarilor specialistilor in nutritia sugarilor. Cand alegi Milumil pentru copilul tau, alegi experienta acreditata de increderea parintilor din toata lumea si calitate la un pret prietenos.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

VIATA
  • person

    "...daca dragoste nu e.....nimic nu e.."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right