Cum alegem sexul copilului?

Cum alegem sexul copilului?
  calendar_month        
Poate parea bizar, incredibil, insa exista multe cupluri, mai ales din cele aflate la al doilea copil care vor sa afle daca pot face ceva incat sansele ca acel copil pe care il planifica sa fie baiat sau fata.

Ca urmare a unor informatii stiintifice si sondaje din domenii precum obstretica-ginecologie, nutritie, psihologie, s-a ajuns la urmatoarele concluzii:

Perioada conceptiei conteaza!
Spermatozoizii cu cromozomul Y - care determina sexul barbatesc - au o motilitate crescuta, insa perioada de supravietuire este mai scurta.

Astfel, daca inseminarea sau conceptia normala prin sex s-a produs in prima parte a perioadei fertile, este foarte posibil ca acesti spermatozoizi sa moara pana la momentul cand se va produce ovulatia, ramanand astfel in cursa spermatozoizii cu cromozomul X (care determina sexul feminin), deci veti avea o fetita.

Daca conceptia sau inseminarea s-a facut insa in partea a doua a perioadei fertile, ovulul traverseaza deja drumul spre uter, iar spermatozoizii cu cromozomul Y pot ajunge primii, deci este posibil sa aveti un baietel.

93421.jpg


Vreau o fetita! Ce fac?
Este recomandat sa existe in alimentatia dvs:
Peste si vegetale
Dulciuri
Este recomandat ca in timpul actului sexual sa:
Stai deasupra
Ai orgasmul dupa el - pentru ca substanta eliberata de femeia ajunsa la orgasm este alcalina, iar mediul alcalin este propice spermatozoizilor tip Y.
Aveti contact sexual in zile pare





Vreau un baietel! Ce fac?
Este recomandat sa existe in alimentatia dvs:
Carne rosie
Sare
Cafea - inainte de conceptie, este bine ca barbatul sa bea ao cafea, se pare ca spermatozoizii tip Y sunt avantajati de cofeina
Este recomandat ca in timpul actului sexual sa:
Ai orgasm inaintea lui
Penetrarea sa fie mai adanca - o penetrare mai adanca ofera un avans spermatozoizilor tip Y, iar aciditatea (prielnica spermatozoizilor X) este mai scazuta cu cat se inainteaza mai mult in vagin
Aveti contact sexual in zile impare.

Recomandari