5 secrete direct de pe covorul rosu

5 secrete direct de pe covorul rosu
  calendar_month        
De ce oare celebritatile arata intotdeauna slabe in fotografiile de pe covorul rosu? Va garantez ca in vedetele obisnuite nu sint deloc asa. Sint scunde, cu coapse ce lasa sa se vada sarcinile (poate in afara de Giselle Bundchen sau Sienna Miller, slabaturile).

Si atunci cum se face ca in fotografii toate apar atit de slabe? Si de fapt cum putem si noi arata cu 5 kg mai slabe in poze?

Secretul sta in postura si in faptul ca se infometeaza cite o saptamina inainte de fiecare eveniment, ca se duc la studiouri profesionale cu spray bronzant, ca poarta lenjerie elastica ce le subtiaza talia, ca...

Sa revenim la postura. Va vom impartasi 5 secrete pentru a parea cu 5 kg mai slabe in poze. Puteti sa le exersati in oglinda, dar va sugeram sa incuiati mai intii usa pentru a nu parea superficiale.Secretul nr 1: Intorceti-va partial in profil, punind un picior in fata celuilalt. Indreptati degetul mare de la picior catre aparat si sprijiniti-va pe piciorul din spate.

Secretul nr 2: Ridicati putin capul pentru a diminua aparitia barbiei duble.

Secretul nr 3: Tineti bratele putin departate de corp. Asta va impiedica partea de sus a bratelor sa se aplatizeze si sa apara lasata (asa cum apar si coapsele atunci cind stati pe canapea).

Secretul nr 4: Trageti umerii inapoi, impingeti pieptul, si trageti usor stomacul. Aveti grija sa nu il trageti prea tare astfel incit sa se vada coastele, determinindu-i astfel pe cei ce vor vedea pozele sa se amuze pe seama acestui lucru.

Secretul nr 5: Daca reusiti sa nu aratati ca o aspiranta la concursul de costume de baie Sports Illustrated, incercati trucul priveste in alta parte. Uitati-va in alta directie, apoi va intoarceti spre camera schitind un zimbet exact cind se declanseaza aparatul. Zimbetul va parea unul proaspat, nu inghetat. Acest truc cere mult exercitiu, de preferat in spatele usilor inchise si incuiate.

Cind pozati este important ca fotograful sa nu va incadreze de jos. Asta adauga inca 10-20 kg peste cele 5 pe care camera foto le adauga in mod nemilos.

89296.jpg


Alte trucuri:

Folositi obiectele pe care le aveti in avantajul vostru, punindu-le in fata partilor pe care vreti sa le ascundeti. O geanta in fata abdomenului. O jacheta aruncata pe umar. Gwyneth Paltrow a folosit o poseta asezata cu multa grija pentru a ascunde sarcina inainte de a o face publica.

Bronzul artificial va va face sa pareti si sa va simtiti mai slabe. Din pacate cremele autobronzante in general au un miros neplacut.

Nu doar negrul slabeste. O tinuta intreaga intr-o singura culoare va fi la fel de eficienta, chiar daca e alb, bej, maro, albastru sau rosu. O singura culoare tinde sa alugeasca silueta. Evitati totusi tinute unicolor roz.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Stilul masculin
  • person

    "fashion is the science of appearances"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right