Eurovision cu scandal: atacuri energetice, acuzatii si pisica neagra

Eurovision cu scandal: atacuri energetice, acuzatii si pisica neagra
  calendar_month        
Nu a existat pana acum selectie nationala pentru Eurovision care sa nu se incheie cu scandal.

Nici in 2013 lucrurile nu au stat altfel. Cantareti nemultumiti, dezamagire, atacuri si jigniri, imposibilitatea de a vota la liniile telefonice puse la dispozitie si un juriu care nu a fost corect.

Asa se poate caracteriza pe scurt finala nationala Eurovision de anul acesta.


Cezar Ouatu va reprezenta Romania la EUROVISION Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa 'It's my life', compusa de Cristian Faur.

Cea mai nemultumita de rezultatul concursului a fost Luminita Anghel care a declarat ca e inadmisibil si socant ca unul dintre jurati, Stefan Naftanaila, a ales sa nu ii acorde nici macar un punct.

Este inadmisibil ca un om de radio care a fost la aproape toate concursurile Eurovision internationale, impreuna cu echipa Romaniei, sa considere ca nu merit nici macar un punct. Este un soc pentru mine si pentru toata echipa mea ca acest domn a ales sa nu-mi acorde nici macar un punct si mi-a dat nota 0, a spus Luminita Anghel pentru Mediafax.

Mai mult, cantareata in varsta de 44 de ani crede ca a fost victima unui atac energetic, inainte de a urca pe scena: Am fost atacata energetic de forte oculte. Mi-au atacat gatul si capul!Am fost la biserica, dar m-am simtit in continuare rau.

E timpul sa ne obisnuim cu gandul ca exista si astfel de atacuri energetice
, a declarat Luminita Anghel pentru Libertatea.

In cele din urma a venit si reactia TVR la acuzele pe care Luminita le-a facut.Doi membri ai juriului au tinut sa explice votul lor. Am tinut cont ca Romania participa la un concurs international de muzica al anului 2013, a afirmat Crina Mardare, iar Stefan Naftanaila, singurul care nu a acordat niciun punct piesei 'Unique', a Luminitei Anghel, si-a motivat alegerile astfel: Am votat tinand cont de calitatea piesei, a interpretarii si de capacitatea interpretului de a face fata acestui concurs.

Ovidiu Anton nu a reusit sa obtina un scor foarte mare, insa si-a dat seama repede ca a fost sabotat - firma responsabila cu televotingul a viciat rezultatele, iar cei care au incercat sa il voteze nu au reusit.

Nici Elena Carstea nu a putut sta departe de scandalul care a luat amploare la sfarsitul concursului.

Venita special din America pentru a participa la Eurovision, Elena a spus initial ca nu o intereseaza neaparat punctajul cat mai ales sa cante in fata publicului sau. Cu toate acestea, dupa ce a primit notele juriului de specialitate, Carstea a izbucnit:

Va multumesc pentru punctaj, asta sunt eu, o artista de nota 7. In fine, oamenii de acasa vad mai multe si nu vreau sa mai discut aici despre acest lucru. Asta e un subiect pentru alta emisiune, a spus Elena la finalul concursului. Desi dezamagita de rezultat, Elena Carstea nu a plecat inainte de a-l felicita pe Cezar pentru locul obtinut.

Pentru concurentii care cred in superstitii a existat si un moment care i-a pus pe ganduri.

La un moment dat in culisele emisiunii si-a facut aparitia chiar si o pisica neagra care i-a purtat noroc se pare, doar lui Cezar. Nu se stie insa cum a resit pisica sa ajunga la Eurovision sau daca cineva a adus-o intentionat.

Recomandari