Mituri despre sex de la Hollywood

Mituri despre sex de la Hollywood
  calendar_month        
Multumim pentru scenele de sex din filme. Au intors lumea pe dos inca din perioada filmelor mute. Ideea este insa sa nu comparati sexul dumneavoastra de acasa cu sexul perfect din filme.

Se pare ca uneori simtim cum scenele din filmele de la Hollywood sunt tot timpul deasupra celor stiute.

Asa ca, doar pentru amuzament, si pentru a ne face sa ne simtim mai bine, am incercat sa gasim cateva mituri ce s-au nascut datorita filmelor.

Femeile pot avea orgasm in 3 secunde

Multe filme perpetueaza aceasta minciuna. Ca de exemplu scena de sex din baie din Catch & Release. Timothy o ia pe Jennifer, o izbeste de perete si ea pur si simplu are orgasm. Yeah, right.

Sa-ti faci de cap in locuri ciudate este mult mai sexy.In lumea Hollywood nimeni nu raceste in ploaie (The notebook , Match Point, nimeni nu se simte inconfortabil pe un pian (Pretty Woman). Insa in viata reala, stim prea bine cat ne chinuim pentru a ajunge la orgasm in propriul pat. Daca insistati sa o faceti in ploaie sau intr-un tren parasit uitati cateva idei : purtati fusta scurta fara lenjerie intima, pentru un acces mai rapid si pentru a va ascunde mai usor in cazul in care sunteti prinsi.

Toate lumea are orgasm in acelasi timp.

Daca ai vazut vreodata Californication, probabil ai remarcat ca desi personajul principal este un betiv si nu reuseste sa ridice un deget in pat, are intotdeauna un orgasm nemaipomenit in aventurile sale. Probabil regizorii vor sa ne atraga atentia ca a avea orgasm in acelasi timp cu partenerul e o chestiune de timp. E ca si cum ai prinde un autobuz. Dar in viata reala rar se intampla acest lucru.

Nimeni nu se opreste pentru prezervativ, nici macar in aventurile de o noapte.

Pai hai sa ne gandim, in niciun film nu am vazut nici macar o discutie in care parteneri discuta macar despre prezervative inainte. Knocked up este singurul film la care ne putem gandi la existenta unui prezervativ(nu e si pus... ah bine.) In cele mai multe filme personajele din film fac sex fara protectie. Amintiti-va numai de Love Actually, Femme fatale si The Departed.

89292.jpg
Toata lumea arata bine in timpul sexului

Pentru scenele calduroase de dragoste in care parteneri arata foarte bine in timpul lor sunt vinovate filme ca Shakespeare in love si The Holiday. Dar chiar si in scena de sex din Monster`s Ball, Halle Berry arata exceptional si se pare ca purta, intamplator si o pereche de tanga foarte sexy. Da, sigur, cum sa nu.
Sa o faci din picioare e atat de bine

Cu totii am incercat sa o facem stand in picioare. Dar se pare ca nu e chiar atat de bestial, penisul aluneca, nu te poti simti in largul tau, si daca exista si o diferenta de intaltime mare e si mai aiurea. Nu ne putem imagina cum Keira Knightley si James McAvoy reusesc sa aiba un orgasm stand in picioare, in filmul Antonement. Si sa va feriti de sexul din dus, e alunecos.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

pentru fericirea mea...
  • person

    "orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right