MTV Stylissimo - cadou de aniversare

MTV Stylissimo - cadou de aniversare
  calendar_month        
In luna iunie, emisiunea de moda, stil si atitudine MTV Stylissimo a implinit un an de la difuzare, si cu aceasta ocazie si-a schimbat look-ul: noua "fata" a emisiunii este VJ Cristina (Cristina Iacob), o tanara de 22 de ani, care se descrie ca fiind "un Berbec ambitios, incapatanat, vesel si energic, prea sincer si acid uneori".Cristina este studenta In anul III la Facultatea de Drept, are o mare pasiune pentru teatru, si a visat sa fie VJ la MTV inca de cand a vazut primele emisiuni difuzate de MTV Europe in Romania. In urma unor casting-uri organizate de MTV, Cristina a devenit noua prezentatoare a emisiunii ei preferate.

MTV Stylissimo este o emisiune de moda, stil si atitudine, care prezinta ultimele tendinte, sfaturi si comentarii de la specialisti, personalitati din acest domeniu, vedete. MTV Stylissimo iti spune ce este underground si kitch in Romania si in statele vestice, cum si de unde se imbraca vedetele preferate, cum isi amenajeaza locuintele.
88777.jpgEmisiunea face o incursiune printre tendintele actuale si viitoare din domeniu, iar specialistii ofera sfaturi celor interesati, despre cum sa se machieze, cum sa-si aleaga hainele, ce atitudine sa adopte pentru a fi in voga. Telespectatorii pot vedea, de asemenea, ce parfumuri noi au aparut, si care sunt cele mai noi colectii prezentate in capitalele modei europene si internationale.

MTV Stylissimo se difuzeaza pe MTV In fiecare sambata, incepand cu ora 17:00, si in reluare marti, de la ora 12:30, si joi, de la ora 17:00.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ninge iara
  • person

    "simt, deci exist..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right