NIVEA - "Chic in the City"

NIVEA - "Chic in the City"
  calendar_month        
NIVEA stabileste noi cai de comunicare cu publicul tanar din Romania prin campania "Chic In The City". Acesta se desfasoara in perioada 20 aprilie - 1 iulie in patru orase din tara: Sibiu, Iasi, Bucuresti si Cluj.

NIVEA Chic In The City este un program ce actualizeaza conceptul de ingrijire raspunzand nevoilor femeii tinere, contemporane, active, dornice sa faca fata provocarilor.

O marca aproape centenara, NIVEA a fost intotdeauna alaturi de tinerele femei, intelegandu-le nevoile si ranspunzand acestora cu cele mai potrivite produse, iar azi mai mult ca oricand.

Una din activitatile acestui program o reprezinta evenimntele de fitness prin care NIVEA propune o noua abordare, mai dinamica si mai complexa tinerelor din Romania care inteleg nevoia de echilibru intre minte, trup si suflet.

Tuturor reprezentantelor sexului frumos, NIVEA le-a fixat intalnire cu campioana mondiala la fitness feminin, Diana Oprea. Participantele vor avea ocazia sa experimenteze o parte dintre exercitiile care i-au adus sportivei titlul mondial. La numai 23 de ani, Diana Oprea este prima romanca detinatoare a titlului de campioana mondiala la fitness feminin, cucerit in timpul Fitness Woman World Championship, desfasurat pe 28 ianuarie 2006 la Bucuresti. Intrarea este libera !

Campania isi propune sa familiarizeze publicul tanar cu produsele NIVEA special concepute pentru tinerele fete si adaptate stilului lor de viata.

Noile produse NIVEA: gelul crema pentru par NIVEA Hair Care, gelul de dus NIVEA Firming, gelul crema anticeluitic NIVEA body Good-bye Cellulite si crema de uz general Nivea Soft sunt doar cateva dintre produsele NIVEA destinate doamnelor si domnisoarelor dinamice si increzatoare care isi doresc sa se simta bine in pielea lor, sa fie ingrijite si sa ramana in centrul atentiei la birou sau la club, la shopping sau in sala de sport.

Mai multe detalii despre programul NIVEA Chic In The City se gasesc pe site-ul www.nivea.ro care pune la dispozitie cititoarelor informatii complete despre produsele NIVEA dar si posibilitatea de a schimba informatii sau opinii despre ingrijire, moda si lifestyle. Cele mai bune sfaturi in materie de ingrijire sunt premiate la fiecare doua saptamani, iar la sfarsitul programului NIVEA ofera posibilitatea de a castiga unul din cele trei week-end-uri de cumparaturi la Milano sau Paris pentru 2 prietene.

Urmatoarele evenimente de fitness din cadrul programului sunt programate la Iasi pe 20 mai, la Bucuresti pe 10 iunie si la Cluj pe 17 iunie.

Recomandari