Oscar 2005 - Covorul Rosu

Oscar 2005 - Covorul Rosu
  calendar_month        
Cand vine vorba de stralucire si stil, seara decernarii premiilor Academiei Americane de Film este un punct de referinta si o sursa de inspiratie. Si nici n-ar putea fi altfel, tinand cont de faptul ca toata elita Hollywood-ului poate fi regasita, doar in aceste momente, in acelasi loc si in acelasi timp: pe Covorul Rosu.

Covorul rosu a devenit de-a lungul timpului cel mai impresionant spectacol de moda. In interiorul teatrului este intr-adevar vorba despre cinematografie, dar inainte de asta, imaginea spune totul.

Tinutele sunt unicat, numele creatorilor de nivel mondial, iar accesorile nepretuite. Se poate spune ca atunci cand pasesc pe covorul rosu, vedetele stabilesc standardul international in moda si in acelasi timp scriu istorie. Este vorba despre femei care se exprima prin ele insele si prin moda, creand astfel imagini de neuitat care impresioneaza, inspira si reinventeaza stilul.

Si anul acesta starurile au respectat traditia fiind impodobite cu o varietate orbitoare de rochii de seara si creatori.


88699.jpg

Cea mai buna actrita intr-un rol principal - Hilary Swank ("Million Dollar Baby") a optat pentru o tinuta Guy Laroche si machiaj Dior realizat de Scott Andrew, aratand ca, o data schimbat designer-ul (Calvin Klein- Globul de aur), renunta la taieturile simple si la stilul relaxat.

Cate Blanchett, care a obtinut acelasi premiu pentru un rol secundar ("The Aviator"), a avut o aparitie regala intr-o tinuta galben-lamaie cu un cordon ciocolatiu in talie si o brosa pe umarul acoperit, creatie Valentino Couture.


88698.jpg

Remarcabila revenire a lui Gwyneth Paltrow intr-o tinuta sexy marca Stella McCartney a facut mai putin sesizabila lipsa unor dive chic precum Nicole Kidman sau Jennifer Garner.


88697.jpg

Si desi nu multe actrite mai fac greseli vestimentare, la polul opus bunului gust s-au pozitionat anul acesta Melanie Griffith cu un tatuaj urias "Antonio" vizibil prin maneca despicata a rochiei Versace si Scarlett Johanssen a carei abundenta de bijuterii amintea de o Courtney Love stilul vintage.

Oscar Fashion Trends:
- corsete fara bretele
- machiaj natural, inclusiv buze
- culorile pastelate: albastru, galben, verde
- rochii in culori neutre (bej) sau putenic metalizate (auriu)
- parul foarte lung
- tunsorile bob
- coliere de pietre cu mai multe straturi
- bratarile foarte late ca o manseta

Rezultatele la Premiile Oscar 2005

Recomandari