Rochii de cocktail - Razvan Ciobanu

Rochii de cocktail - Razvan Ciobanu
  calendar_month        
Intr-o vila situata pe Strada Polona din Capitala, Razvan Ciobanu si-a prezentat prima colectie integrala de rochii de cocktail si de seara, denumita "Follow my ruin".

Cu toate ca vremea nu parea a fi de partea sa, Razvan Ciobanu a imbracat top modelele in rochii vaporoase, de o eleganta incontestabila.

Designerul a utilizat materiale procurate de la magazinul Moupiou, magazin vizitat de designeri ai unor case de moda celebre, precum YSL, Givenchy sau Valentino.

Pe aleea frumoasei vile au defilat 31 de modele, dintre cele mai apreciate la nivel international.

Colectia semnata Razvan Ciobanu a fost inspirata din cinematografie, creatiile sale exprimand personaje din filemele "Un tramvai numit dorinta", "Primavara romana a doamnei Stone", "Dick Tracy" sau "Don Juan de Marco".

Femeia imaginata de Razvan Ciobanu, exceleaza prin eleganta, stil, naturalete. Rochiile sunt vaporoase, materialele sunt pretioase, finisajele atent realizate, iar combinatiile de culori variaza de la nuante de crem, bej, pana la albastru sau rosu.

Razvan Ciobanu a investit enorm in acesta colectie: 2 miliarde de lei, insa cu succes, caci multe dintre creatiile sale au fost adjudecate chiar din timpul prezentarii.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, Lavinia si Ana Sarbu - fosta sotie si fiica cea mica a lui Adrian Sarbu -, Andreea Raicu, Elisabeta Lipa, Irina Schrotter si Catalin Botezatu.

Recomandari