5 divorturi neamiabile ale vedetelor

5 divorturi neamiabile ale vedetelor
  calendar_month        
Daca incepi sa citesti despre divorturile vedetelor mai mult ca sigur ca vei citi despre cum cuplurile s-au despartit in conditii amiabile si cum cei doi intentioneaza sa ramana prieteni. Dar sub aceste afirmatii se ascund adevarate scandaluri.

Afla care sunt cele 5 cupluri care au declarat ca s-au despartit in conditii amiabile si de fapt nu e deloc asa.

Kim Kardashian si Kris Humphries

Kim Kardashian a divortat in 2011 de jucatorul de baschet Kris Humphries dupa doar 72 de zile de casatorie. Vedeta a declarat ca a crezut ca acea uniune este pentru totdeauna, ca va ramane prietena cu Kris si ca ii doreste tot binele din lume.

Intr-un final despartirea lor a luat o turnura scandaloasa cand Kirs a depus o plangere de fraude in noiembrie 2011, de unde si cele 293 de zile de divort.

Russell Brand si Katy Perry

Actorul Russell Brand s-a despartit de cantareata Katy Perry dupa 14 luni de casatorie iar declaratia lui suna asa: Din pacate eu si Katty punem capat casatoriei. O voi adora intotdeauna si stiu ca vom ramane prieteni. Divortul a fost atat de usor incat se zice ca Katty ar fi pus un smiley face pe documentele de separare. Cu toate ca Russell a vorbit frumos despre fostul lui sotie, existau speculatii ca Perry nu simte la fel.

La premiile Grammy din 2012, cantareata a schimbat versurile cantecului Part of Me, pentru a include o referire la casatoria ei esuata. So you can keep the diamond ring/It don`t mean anything/In fact you can keep everything, yeahA yeah/Except for me.

Heidi Klum si Seal

Modelul Heidi Klum si cantaretul Seal si-au anuntat despartirea in ianuarie 2012 printr-un comunicat in care ziceau ca este vorba de un proces amiabil, iar protejarea copiilor este prioritatea lor, mai ales in perioada de tranzitie.

La cateva luni acest proces amiabil s-a transformat in ceva urat, cand Seal a spus unei reviste ca si-a dorit ca fosta lui sotie sa fi asteptat sa divorteze inainte de a se culca cu bodyguardul Martin Kristen.

Kim Basinger si Alec Baldwin

Si cei doi au spus despre divorul lor din 2001 ca este unul amiabil. Divortul s-a finalizat in 2002, dupa 9 ani de casatorie. Batalia pentur custodia fiicei lor nu a dovedit ca procesul ar fi fost unul amiabil, Baldwin si-a acuzat fosta sotie de dorinte patologice si ca si-a intors fiica impotriva lui, in timp de Basinger l-a acuzat pe actor ca ar avea probleme "legendare" de comportament.

Heather Mills si Paul McCartney

Dupa 4 ani de casatorie, Heather Mills si Paul McCartney au spus Stop casatoriei in 2006. Intr-un comunicat dat presei cei doi afirmau ca partajarea este una amiabila si ca amadoi inca tin unul la celalalt, dar ca au gasit dificil sa aiba o relatie normala cu intruziunea constanta a presei in viata lor.

Dar imediat ce a venit vorba despre bani, lucrurile nu au mai stat roz. In timpul divortului cei doi s-au acuzat constant unul pe celalalt, ea l-a acuzat de abuz si de sabotarea carierei iar el a acuzat-o ca il deranjeaza cu telefoanele. In 2008 Heather a turnat un pahar cu apa in capul avocatului lui Paul si in ciuda faptului ca a cerut 250 de milioane $ a primit doar 48.6 milioane $.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Varsta inceperii vietii sexuale
  • person

    "despre sex si sexualitate, cu imaginati si intelepciune"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right