8 semne ca o mai iubeste pe fosta

8 semne ca o mai iubeste pe fosta
  calendar_month        
Daca o mai iubeste inca pe fosta iubita , relatia ta cu el se afla in pericol. Afla care sunt cele 8 semne ca o mai iubeste pe fosta iubita.

Cauta semnele in relatia ta si decide daca merita sa-l astepti pana ii trece sau daca relatia ta nu mai are nicio sansa.

A inceput relatia cu tine imediat

In functie de cat de lunga a fost relatia cu fosta iubita, orice barbat are nevoie de ceva timp pentru a-si reveni emotional. Daca a inceput relatia cu tine imediat dupa ce s-a despartit de ea, fuge de problemele emotionale din acea relatie si ar putea repeta aceleasi greseli cu tine.

Scoate in evidenta faptul ca are o noua iubita

Daca v-ati vazut doar de cateva ori, dar el pune poze cu tine pe Facebook sau te scoate in oras acolo unde se poate intalni cu fosta iubita sau cu prietenii ei, ai o problema. Este foarte posibil ca noul tau iubit sa te foloseasca pentru a o rani pe fosta, ceea ce inseamna ca nu a trecut peste sentimentele pentru ea.

Ati inceput sa va vedeti inainte de despartirea lui

Unii barbati continua o relatie si atunci cand au gasit o noua partenera alaturi de care vor sa traiasca o poveste de iubire. Daca a inselat-o pe fosta cu tine, este foarte posibil ca acest gest sa se repete, spun psihologii. Daca imediat dupa despartire sare in patul tau, relatia nu are sanse prea mari.

Vede relatia cu fosta in mod extrem

Daca fosta iubita este fie un inger minunat, fie un demon pe care simte nevoia sa-l injure de fiecare data cand ii aude numele, este foarte posibil ca iubitul tau sa nu fi renuntat inca la sentimentele pentru ea. Cere-i sa renunte sa o mai atace si sa confrunte rolul lui in despartire.

Nu poate rupe legatura

Cand partenerul tau are copii cu fosta sau a avut o relatie foarte lunga cu ea, este normal ca pastreaza inca legatura. Daca insa nu au avut o relatie prea lunga si el cauta in continuare modalitati de a intra in contact cu ea, probabil ca sentimentele lui sunt inca puternice, lucru ce poate pune relatia actuala in pericol.

Te compara cu fosta iubita

Atunci cand se gandesc in fiecare zi la fosta iubita, barbatii se vor trada comparandu-te cu ea. Chiar daca tu iesi intotdeauna favorabil in comparatii, asta nu inseamna ca este fericit cu tine, deoarece mai este inca atasat emotional de fosta.

Este obsedat de amintiri

Nu vrea sa stearga SMS-urile de la ea si intra zilnic pe profilul ei de facebook sa vada ce mai face. Daca mai are si un album de poze cu ei doi pe care il deschide frecvent, nu este pregatit pentru relatia noua. Ofera-i sansa sa discutati despre fosta relatie, astfel incat sa se poata descarca. Daca reusiti sa rezolvati problema si el trece peste sentimentele pentru fosta, aproprierea dintre voi va creste.

Semeni foarte mult cu ea

Te poti consola cu gandul ca are un anumit gen de femei pe care il prefera, din care faceti parte si tu si fosta. Daca insa semeni foarte mult cu ea, si mai observi la iubitul tau si alte semne care iti arata ca o mai iubeste inca pe fosta iubita, probabil ca asemanarea voastra este mai mult decat o coincidenta.

Autor: Elena Radulescu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

nostalgia cenusiului
  • person

    "yesterday, all my troubles seemed so far away..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right