9 cupluri longevive celebre

9 cupluri longevive celebre
  calendar_month        
Hollywood-ul nu inseamna doar stralucire, aventuri de-o noapte sau relatii esuate. In ciuda tentatiilor de orice fel, in cetatea filmului exista si cupluri care au reusit sa ramana impreuna, sa se sprijine si sa isi promita dragoste.

87116.jpg
Tom Hanks si Rita Wilson

Tom Hanks si Rita Wilson sunt casatoriti din anul 1988. O relatie de lunga durata inseamna munca in echipa, iar Tom Hnaks si Rita Wilson sunt o echipa puternica. Nu numai ca se sprijina unul pe celalalt in carierele lor, dar si muncesc impreuna. Cei doi au aparut impreuna in numeroase filme si au si co-produs alte filme. De asemenea, cei doi reusesc sa isi pastreze viata personala privata, aparand foarte putin in revistele tabloid.87114.jpg
Gwen Stefani si Gavin Rossdale

Gwen Stefani si Gavin Rossdale sunt casatoriti din anul 2002. Cei doi reprezinta unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul muzical de peste ocean. Cei doi s-au cunoscut in timpul unui turneu al trupei No Doubt, din care Gwen facea parte. Cei doi au impreuna doi copii si sunt surprinsi frecvent de fotografi la iesiri in familie in parc sau la cumparaturi. Chair daca Gwen este mereu in lumina reflectoarelor, aceasta reuseste sa isi tina viata privata departe de ochii curiosilor. Programul incarcat dar si mentinereau unei legaturi puternice sunt factorii care au facut ca cei doi sa ramana o pereche puternica.59337.jpg
Goldie Hawn si Kurt Russell

Goldie Hawn si Kurt Russell au inceput sa se intalneasca inca din anul 1988, cand s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului Swing Shift. De atunci, cei doi s-au intalnit in distributia mai multor filme. Goldie Hawn si Kurt Russell nu sunt insa casatoriti, ceea ce face ca intre cei doi sa existe o chimie speciala, chiar si acum. Actrita a declarat de numeroase ori ca intr-o relatie nu conteaza ceremonia ci sentimentele si sentimentul ca persoana respectiva este cea aleasa.87110.jpgAnnette Bening si Warren Beatty

Cei doi s-au intalnit in anul 1991, atunci cand Beatty a distribuit-o pe Bening in filmul sau Bugsy. Warren Beatty era cunoscut ca un mare iubitor de femei, fiind recunoscut pentru relatiile sale cu femei celebre, printre care si Madonna. Se pare insa ca Annette Bening a avut ceva special, astfel ca cei doi s-au casatorit in anul 1991.
87111.jpg

Johnny Depp si Vanessa Paradis

Johnny Depp a declarat de nenumarate ori ca a fost pur si simplu cucerit de Vanessa Paradis, din prima clipa in care a vazut-o. Dupa o serie de relatie cu femei celebre precum Winona Ryder sau Kate Moss, Depp a cedat pasiunii pentru frumoasa Paradis, cei doi avand o relatie inca din anul 1998. Cei doi traiesc in Franta si au impreuna doi copii.


87115.jpg

Kevin Bacon si Kyra Sedgwick

Kevin Bacon si Kyra Sedgwick s-au casatorit in anul 1988. Cei doi pun intotdeauna familia pe primul loc. Kevin Bacon si Kyra Sedgwick se sprijina unul pe celalalt si sunt interesati in mod constant de emotiile familiei lor. Cei doi sunt de parere ca o casnicie rezista prin multa munca, compromis si incredere.

87113.jpg


Seal si Heidi Klum

Seal si Heidi Klum sunt casatoriti din anul 2005. Este o perioada mica, insa relatia lor pare sa fie una de succes. Cei doi isi reinnoiesc juramintele in fiecare an si se sprijina unul pe celalalt.


87112.jpgJennifer Garner si Ben Affleck

Jennifer Garner si Ben Affleck sunt impreuna din anul 2003 si s-au casatorit in 2005. Au impreuna doi copii si par la fel de fericiti si indragostiti ca la inceputul relatiei.

87117.jpgCatherine Zeta Jones si Michael Douglas

In ciuda diferentei de 25 de ani dintre ei, Catherine Zeta Jones si Michael Douglas au o relatie care functioneaza foarte bine. S-au casatorit in anul 2000 si au impreuna doi copii.Autor: Maria Ionescu
Recomandari