Reguli si contra-reguli

Reguli si contra-reguli
  calendar_month        
Decalogul iubirii sau cum sa nu iti tii barbatul langa tine

Citesc mereu cu acelasi zambet pe buze toate articolele cu titlul 10 porunci pentru a-l tine langa tine sau Decalogul iubirii sau Ce sa faci ca sa readuci flacara in relatia voastra si altele mai mult sau mai putin la fel si nu inceteaza sa ma mire in continuare naivitatea cu care e tratat subiectul, evident de o persoana care nu are o relatie stabila si/sau vorbeste fara a avea experienta necesara. Pe de alta parte, noi primim sfaturi de genul asta cu toptanul. Dar pe ei cine ii sfatuieste, ca din cate am vazut in revistele pentru barbati predomina povetele gen cum sa iti driblezi partenera ? Unde sunt decalogurile miraculoase pentru barbati care sa explice cum sa ne faca sa ne simtim iubite, apreciate si respectate?

Regula # 1: Fii nastrusnica in dormitor. Nici o problema pana aici, mai greu e sa gasesti deschiderea necesara pentru asta, timpul, cheful si implicare din partea cealalta, care parte, de obicei prefera sa se uite la un meci sau pe hbo decat sa iti puna tie in aplicare fanteziile erotice, dupa o zi grea de munca.

Regula # 2: Lasa-i spatiu. I-am lasa noi, dar nu ne lasa ei noua. Daca indraznim sa iesim la o cafea cu o prietena sau sa ne retragem in alta camera din nevoia instinctuala de intimitate, se infiinteaza peste noi cu un potop de reprosuri ca nu ii mai iubim, ca nu le dorim compania, ca sunt in plus in relatia asta, ca nu mai sunt atragatori etc, fiecare cu ce-l doare, de te face sa iti doresti sa devii omul invizibil, cel putin pana te epilezi si tu in liniste, pana iti citesti revista favorita sau iti carpesti lenjeria intima sau orice Dumnezeu vrei tu sa faci IN INTIMITATE.

Regula # 3: Intereseaza-te de persoana lui. Spuneti asta miilor de femei ale caror soti/iubiti/prieteni nici nu dau buna-ziua cand intra pe usa si intra incaltati, de iti vine sa ii trimiti la origini, nu sa ii intrebi cum le-a fost ziua.

Regula # 4: Evita sa fii certareata. Nici o problema. Sa inceapa ei cu evitatul si continuam noi.

Regula # 5: Fii relaxata... Sa fim seriosi. Chiar trebuie sa le facem noi pe toate?! Noi nu tot de la un loc de munca obositor si stresant venim?! Sa ne mai relaxeze si ei pe noi, nu doar noi pe ei, ca de aia a avut loc miscarea de eliberare a femeilor.

Regula # 6: Respecta-i linistea! Ok, dar sa dea muzica si televizorul mai incet!!!!!!!

Regula # 7: Renunta sa-l mai umilesti! Din start daca iubesti pe cineva nu il umilesti in public, deci sfatul e de prisos pentru cele multe dintre noi, diplomate si cu tact.

Regula # 8: Evita sa il faci gelos in exces. Cititi mai sus!

Regula # 9: Fii o femeie ingrijita! Ei, aici e aici! NOI SUNTEM INGRIJITE si mitul femeii cu masca de argila pe fata a cam apus de mult. Mai greu e cu barbatii care stau dezbracati prin casa si nu ofera neaparat o priveliste de tras in poze, nu isi pun un tricou pe ei la masa si mai ies si in balcon sa intinda rufe in costumul lui Adam.

Si in sfarsit marele final Regula # 10: Respecta-i fragilitatea! Sa fim seriosi, de cate ori ati vazut un barbat plangand? Dar pe bune, de cate ori?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Insula mea
  • person

    "hai sa vorbim, sa ne cunoastem, sa ne imprietenim!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right