6 pozitii incendiare pentru sex oral

6 pozitii incendiare pentru sex oral
  calendar_month        
Condimenteaza-ti viata sexuala cu noi pozitii de sex oral . Surprinde-ti persoana iubita in pat si ofera-i placere dintr-o pozitie pe care nu ati mai incercat-o pana acum.

Iata in continuare 3 pozitii de sex oral pentru femei si alte 3 pozitii pentru barbati, de la cele clasice la cele mai inedite, care necesita un pic de echilibru sau, cel putin, un pic mai multa atentie. Pozitiile ofera partenerilor posibilitatea de a se privi reciproc sau de a se simti ca domina, realizand, astfel, o experienta intima si speciala.

Sex oral pentru ea: pozitia sub chiuveta

Barbatul se intinde pe pat pe spate, asezandu-si capul pe marginea patului, putin in exterior. Partenera se aseaza deasupra lui, in picioare, cu genunchii putin indoiti, astfel incat partenerul sa poata ajunge cu buzele in zona genitala a femeii. Pentru a mentine pozitia, barbatul poate sa o imbratiseze, tinandu-i coapsele cat mai aproape de capul lui. Aceasta pozitie o face pe femeie sa se simta increzatoare si dominanta.

Sex oral pentru ea: pozitia placinta in aer

Partenera se aseaza pe pat pe spate si isi da picioarele peste cap ca si cand ar vrea sa se rasuceasca complet. Femeia se sprijina in cap, gat si coate, care stau pe pat, avand trunchiul ridicat si picioarele cu talpile sprijinite de pat. Partenerul se poate aseza in genunchi pe pat, aplecat peste zona genitala a femeii.

Sex oral pentru ea: pozitia sub cuib

Partenera se aseaza in picioare langa pat, apoi isi indoaie un picior si il aseaza pe pat, pentru ca zona genitala sa ofere suficient spatiu pentru barbat. Acesta se poate aseza in fund pe podea, cu picioarele usor intinse, imbratisand fesele partenerei. Ambii stau fata in fata. Aceasta pozitie ofera partenerilor libertatea de a-si folosi mainile pentru a se atinge in timpul sexului oral.

Sex oral pentru el: pozitia ciocanul

Barbatul se aseaza in picioare, cu picioarele indepartate, indoind putin genunchii. Femeia se aseaza in fund, cu spatele la el, cu capul intre picioarele acestuia. Pozitia este buna pentru miscari adanci. Pentru un plus de placere, femeia poate prinde penisul in mana executand in acelasi timp si un masaj.

Sex oral pentru el: pozitia intr-o parte

Barbatul se aseaza pe pat intr-o parte, sprijinit in mana indoita sub el si cu picioarele desfacute. Partenera intra cu capul intre picioarele lui, stand si ea intr-o parte. Pozitia ofera celor doi posibilitatea de a se privi fata in fata, iar barbatul ii poate conduce miscarile partenerei asezandu-i o mana pe cap. Femeia isi poate folosi si mana pentru a stimula penisul sau pentru a-si mangaia partenerul.

Sex oral pentru el: pozitia pe spate

Partenerul se intinde pe spate pentru ca femeia sa faca toata treaba. Aceasta se aseaza in genunchi pe podea si ofera sex oral ajutandu-se, in acelasi timp, si de maini. Partenerul are ocazia sa se bucure de placere, perfect relaxat, intins pe spate si sa ii multumeasca cu mangaieri pe spate. Pentru a-i face mai mult loc, barbatul isi poate indeparta piciorul drept.


Autor: Elisa Costache

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Diete ridicole
  • person

    "aici veti putea gasi informatii despre cum sa slabiti!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right