8 cuvinte simple cu care il exciti

8 cuvinte simple cu care il exciti
  calendar_month        
Gemetele nu sunt intotdeauna suficiente pentru a-i arata partenerului pasiunea ta in timpul preludiului sau al actului sexual. Foloseste 8 cuvinte simple cu care il exciti.

Limbajul indecent poate juca un rol foarte imporant in pat, insa daca nu esti pregatita pentru a-i spune cat de mult te excita si ce vrei sa-ti faca, incearca efectul unor cuvinte mai simple.


Un singur cuvant spus cu pasiune poate avea un efect mai puternic asupra lui decat o fraza lunga si deocheata. Afla care cuvinte il excita si de ce este recomandat sa le folosesti in pat.

"Da"

Nu este necesar sa tipi "Da" atunci cand iubitul tau iti ofera placere, dar gestul tau nu va ramane neapreciat. Aprobarea ta inseamna foarte mult in pat pentru partener, astfel ca nu ai de ce sa eziti sa i-o arati. Ii poti lauda eforturile si cu un "Asa", insa "Da"-ul are un efect mai puternic asupra iubitului tau.

"Acum"

Exprima-ti atractia si nerabdarea folosind cuvantul "Acum". Cand este folosit intr-o propozitie pentru a-i da iubitului de inteles ca vrei sa te satisfaca pe loc, il flatezi si il faci sa se simta dorit si apreciat.

"Vreau"

Chiar daca nu vrei sa pari pretentioasa in pat, cere-i iubitului sa te satisfaca asa cum iti doresti. Puterea lui "Vreau" este si mai mare atunci cand il folosesti pentru a-i exprima dorintele legate de ce vrei sa-i faci tu lui. "Vreau sa te dezbrac si sa facem sex chiar acum" va starni dorinta partenerului pe loc oricat de obosit ar fi.

"Adanc"

Atunci cand te penetreaza, cere-i sa intre cat mai "adanc". Va raspunde pe loc la dorinta ta si va simti cat de mult il doresti. Atunci cand te penetreaza, acest cuvant are si o tenta de intimitate deosebita care poate intari si mai mult legatura emotionala dintre tine si partener.

"Aici"

Barbatilor le place sa le dai indicatii atunci cand nu stiu exact ce ti-ar face placere. Folosind "aici" urmat de un gemat dai cea mai simpla indicatie si ii confirmi in acelasi timp ca ceea ce face te excita puternic.

"Tare"

Fie ca te referi la penisul lui sau la puterea miscarilor lui, "tare" il va flata aproape intotdeauna si serveste si ca o indicatie pentru excitarea ta. Cu cat vede ca te simti mai bine, cu atat se va excita mai mult si va fi mai dispus sa depuna orice efort ca sa te aduca la orgasm.

"Oriunde"

Lasa-l pe partener sa aleaga locul in care veti face sex, aratandu-i si ca il doresti in orice conditii. Daca esti dispusa sa incerci si sexul anal alaturi de partner, cuvantul "oriunde" ii va indica rapid dorinta ta, excitand-ul instantaneu.

Numele lui

Numele unui barbat poate fi cel mai puternic afrodisiac in pat. Sopteste-l, striga-l si spune-l cu voce tare pentru a capta atentia partenerului si a-l excita atunci cand iti face sex oral sau te penetreaza.

Poreclele sexy ajuta si ele, insa numele este cuvantul magic care, rostit cu pasiune, il innebuneste pe iubitul tau in pat. Nu te lasa insa purtata de pasiune atat de mult incat sa rostesti numele unui alt barbat. Acest gest accidental te poate lasa nesatisfacuta si poate fi un subiect de cearta neplacut.


Autor: Elena Radulescu

Sursa: foto: Milliontalks.com

Recomandari