9 pasi pentru a deveni experta in flirt

9 pasi pentru a deveni experta in flirt
  calendar_month        
Neil Strauss, autorul best sellerului "The game", iti sugereaza 9 pasi in a deveni experta in arta de a-l atrage si seduce pe barbatul visurilor tale.

1.Invata arta contactului vizual. Nu te rusina de la a-l privi in ochi, dar invata s-o faci cum trebuie. Uita-te intai la unul din ochi, apoi la celalalt, apoi priveste-i gura in timp ce vorbeste. Nu ezita sa-i privesti ochii continuu, studiile arata ca este nevoie de 13 clipiri corecte din partea unei femei pentru a-l cuceri pe barbatul dorit.

2.Nu te pierde in conversatie. Incearca sa pari naturala, vorbeste cat este nevoie si asculta-l mult. Pune-i intrebari despre el, se va simti important.

3.Perfectioneaza-ti limbajul trupului. Pieptul inainte, privirea la el, picior peste picior si multa atitudine. Ai grija ca poti fi usor detectata daca nu esti naturala in miscari, incearca-le si in alt context inainte de a te intalni cu barbatul pe care doresti sa-l seduci.4.Nu gandi prea mult inainte sa vorbesti. Fii naturala, nu lasa pauze lungi in conversatie, de multe ori, oamenii par falsi atunci cand spun lucruri gandite indelung.

5.Cere-i ajutorul. Nimic nu-i va creste inima in el decat faptul ca se va simti util, cere-i ajutorul in alegerea unui cadou pentru un var apropiat, roaga-l sa-ti deschida o sticla cu un capac prea strans sau pur si simplu cere-i sfatul intr-o privinta.

6.Stabileste un termen limita. Nu lungi prima discutie la infinit, inventeaza un motiv sau un alt lucru de facut chiar daca acesta nu exista.

7.Tachineaza-l. O lege importanta in arta flirtului spune sa nu fii in totalitate de acord cu spusele partenerului, sau chiar daca esti, cand afirma ceva spune-i :"Aha, sigur ca da !" zambind si tachinandu-l, il vei vedea cum va raspunde imediat.

8.Nu avea asteptari si nu gandi prea departe. Femeile au tendinta sa isi imagineze, wow ce bine va fi cand vom fi iubiti si ne vomplimba vom face lucruri impreuna. Aceste scenarii creaza presiune si nu te vei putea concentra, gandeste-te la el ca la un simplu prieten, pe care bineinteles iti doresti sa-l seduci.

9.Distreaza-te si arata-i asta. Nu fii foarte serioasa chiar daca el este. Arata-i ca te simti bine, spune glume chiar daca el nu o face, va aprecia starea ta de spirit, ce barbat nu isi doreste langa el o femeie fericita?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

In curind ...
  • person

    "tablouri"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right