Cand sa mergi mai departe

Cand sa mergi mai departe
  calendar_month        
Deci va vedeti de ceva vreme deja. Dar pana acum, v-ati intalnit doar in zilele sau in noptile pe care amandoi le-ati declarat ca fiind zile sau nopti de intalnire. Poate ca deja ai petrecut noaptea la el sau el la tine acasa, o data sau doua ori inainte de a va declara parteneri oficiali. Dar totusi, nu pari inca prea sigura pe tine ca sa-l numesti prietenul tau.

Fii atenta la semne!

Barbatii au o fobie in ceea ce priveste o relatie serioasa, cu toate ca exista multe exceptii. Aceasta afirmatie este adevarata pentru cativa din membrii speciei umane. Daca esti intr-o asemenea situatie cand esti cu tip, dar nu il poti numi cu deplina incredere prietenul tau, cel mai bine este sa nu-l impingi de la spate si sa-l lasi sa-si ia timpul necesar pentru a se obisnui cu tine.

Doar fii atenta la semnele care iti vor spune ca este pregatit sa te numeasca prietena lui si ca este gata sa fie numit prietenul tau.

Cum stii daca a trecut peste fobia lui si este intr-un sfarsit pregatit sa devina serios in privinta relatiei voastre?

Te include in viata lui?

In primul rand, este de acord sa se intalneasca cu tine in afara de zilele deja stabilite. Poate pentru un film, un pranz duminica sau la o petrecere cu prietenii lui. Asta inseamna ca acum te include in viata lui si ca poate de-abia asteapta prezenta ta in viata lui.Un alt semn sigur ca este timpul sa mergi mai departe cu el este atunci cand vorbeste despre tine, spune fara nici o ezitare ca voi doi va intalniti. Ia aminte la cuvantul "intalnire", in locul celor de pana acum, cum ar fi "ne vedem". Este un semn sigur ca el nu se mai considera disponibil si liber.

Ii pasa de sentimentele tale

Totusi un semn pe care il cauti este faptul ca incearca sa-si ascunda problemele fata de tine. Nu este pentru ca nu are incredere in tine. Este pentru ca ii pasa de sentimentele tale si nu vrea sa te indeparteze cu orice problema pe care ar putea-o avea. Cu timpul, tipul tau va invata sa-ti spuna si sa imparta toate aceste lucruri cu tine.

Vei stii daca sa mergi mai departe cu tipul respectiv daca el reuseste sa vorbeasca despre fosta lui prietena in termeni normali, fara aluzii aiurea, drama sau sa para traumatizat. Inseamna ca a trecut peste si este dispus sa-i mai dea dragostei alta sansa impreuna cu tine.

Binenteles, daca deja va vedeti de mai multa vreme si totusi el nu are nici cea mai mica intentie sa ia relatia voastra in serios, simte-te libera sa-l parasesti si sa gasesti pe cineva care iti va oferi respectul si relatia pe care o doresti.

Recomandari