Flirt prin limbaj corporal

Flirt prin limbaj corporal
  calendar_month        
Flirtul a fost folosit dintotdeauna pentru a atrage partenerii.

Insa flirtul nu se realizeaza doar prin replici de agatat, ci exista si tehnici mult mai subtile, cum ar fi folosirea limbajului corporal.

Priveste-l

Contactul vizual mai lung de 5 secunde reprezinta o tactica buna de flirt. Tehnica arata ca esti interesata de partener, dar este in acelasi timp un lucru nevinovat. Expertii spun ca o persoana care initiaza flirtul are nevoie de 3 incercari repetate de privire fixa pana ca partenerul sa se prinda de incercarea sa.

Aranjeaza-te

Aranjatul in fata lui este o tehnica excelenta de flirt . De exemplu, iti poti trece mana prin par, iti poti indrepta hainele, linge buzele sau expune gatul. Barbatii folosesc si ei aceleasi tehnici, dar in plus isi pot strange stomacul sau respira adanc pentru a-si mari pieptul.


Zambeste

Zambetul poate fi transformat in flirt prin adaugarea acelui "vino-ncoa" in privire.

Stai cu fata spre el

Intreg corpul intors spre partener arata subtil ca esti gata sa-i acorzi intreaga ta atentie. La fel si pozitia cu umerii un pic aplecati inaintea partenerului.

Atinge-l

Exista feluri in care il poti atinge fara sa indici ceva pervers. O strangere de mana, de exemplu, se poate transforma intr-un flirt deoarece asociezi gestul cu prezentatrea ta. Ai putea sa mai incerci sa-i atingi bratul in mod "inocent", cand treci pe langa el in drumul tau.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Te-am ales pe tine
  • person

    "nu va luati dupa aparente.."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right