Magnetismul uman sau legile atractiei erotice

Magnetismul uman sau legile atractiei erotice
  calendar_month        
A fost odata ca niciodata, cand cuvintele, gesturile sau atingerile erau de prisos. Era de ajuns sa va priviti in ochi si sa simtiti cum toate instinctele va indeamna sa sariti unul in bratele celuilalt.

Insa, de la o vreme incoace... Preferi sa vorbesti la telefon decat sa stai la taclale cu el, preferi sa adormi imediat decat sa faceti dragoste, sarutul lui nu mai trezeste niciun fior in tine si lista poate continua. Dar nu disperati. Mai exista o "salvare". De fapt, 10. Iata-le:

Mentine contactul vizual cu iubitul tau. Invata sa ghicesti starea lui de spirit doar privindu-l si vezi daca e stabil si viceversa.

Apari intodeauna in fata lui intr-o tinuta ingrijita. Nu este un lux in a sta frumos imbracata pe acasa, parfumata, discret machiata si coafata. Halatele de casa sau treningurile de fas, impregnate cu miros de tocanita, nu mai sunt la moda.

Zambeste-i des. Zambetul iti lumineaza trasaturile si il apropie de tine.

Da frau liber personalitatii tale. Un studiu recent releva faptul ca personalitatea este mai importanta decat zulufii blonzi, in relatiile de durata.Asculta-l cu interes. Nu iti expune monologul pe nerasuflate pentru ca, apoi, sa iti pierzi interesul si sa privesti prin el. Da-i impresia ca tot ce iti spune el are o importanta maxima pentru tine.

Acorda mai multa atentie limbajului corporal. Stai dreapta, scoate pieptul in fata, fii atenta la pozitia picioarelor cand stai jos, nu sta cu bratele incrucisate, studiaza-ti miscarile si mimica in oglinda.

Atinge-l fara un scop anume. Atingerile intamplatoare sunt cele mai senzuale, asa ca lasa-l sa simta atingerea mainilor tale indiferent ca-i aranjezi gulerul de la camasa, ca ii masezi umerii sau ca iti treci mainile prin parul sau.

Saruturile lungi si pasionale ar trebui sa devina ritualul vostru. Lasati-l sa dureze cel putin 20 de secunde si veti observa ca "pofta vine mancand".

Imbratisati-va de cate ori aveti ocazia. Este un mod foarte la indemana de exprimare tacita a complicitatii dintre voi.

Da-ti interesul pentru ca relatia dintre voi sa nu se raceasca. Daca observi ca este mai blazat sau dezinteresat, ia tu haturile in mana. Organizeaza momentele voastre intime, intalnirile si iesirile in oras, mici excursii in weekend.

Recomandari