Marile Asteptari

Marile Asteptari
  calendar_month        
Cu riscul sa fiu o "incurabila romantica" sau oricum altfel catalogata, eu tot astept fiecare noua zi, nou anotimp sau an cu Mari Sperante.

Stiu ca-mi vor aduce poate si unele suparari sau tristeti dar, in mod cert, exista, cred eu cu putere, "o portie de fericire pentru fiecare".

Si asta nu in sensul "ratiei", limitate in timp, intensitate sau cantitate. Nu stiu cum s-o numesc altfel asa ca-i spun simplu "fericirea fiecaruia".

Sunt un om norocos, am fost si voi fi iubita de oameni minunati si am trait clipe fericite, multe, si pana acum. De aceea abia le astept ce cele ce vor veni.

Nu ma mint singura, macar nu constient, si incerc sa raman lucida, dar alaturi de momentele grele au fost, mult mai multe in realitate, cele frumoase si bune.Stiu ca-n sfarsitul toamnei vremea va fi tot mai urata, zilele scurte si veselie putina, dar undeva binele, cald si frumos stiu ca ma asteapta. In mijlocul lumii dezlantuite eu stau si astept ca cineva sa ma gaseasca. Cred ca n-am incetat sa-i iubesc pe cei care mi-au fost dragi, niciodata. Dar n-am reusit inca nici sa-i iert. Pentru ca m-au lasat singura cand eu credeam ca suntem "noi", pentru ca nu m-au inteles pana la capat, pentru ca eu am plecat nemaicrezand in acelasi noi.

Si atunci ce astept? Nu cavalerul pe cal alb ci acea minune: omul care sa ma inteleaga, sa ma accepte si sa-mi poata ramane alaturi in multele anotimpuri ale vietii ce vor veni. Incerc sa ma impac cu trecutul si poate imi va reusi, de data asta. Poate atunci va fi momentul in care ce-mi este destinat va veni la mine.

Toate marile mele intalniri cu dragostea au venit in niste toamne frumoase si au inflorit, miraculos, in plina iarna. Dar nu ma mai gandesc "la zapezile de alta data", precum Villon.

Toamna trece prin mine, lumea intreaga pe langa, in afara doar de cateva fiinte dragi ce-si au locul lor in sufletul meu si-n fiecare zi ce o traiesc, dar eu astept cu tot sufletul deschis pentru ca stiu ca fericirea exista, am prins-o in brate uneori si i-am simtit magia.

Si stiu ca exista si cel pe care-l astept, probabil sta in coltul lui si asteapta sa ma gaseasca.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

despre iubire....
  • person

    ""iubeste ca sa fii iubit""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right