Metode sexy de a pune un prezervativ

Metode sexy de a pune un prezervativ
  calendar_month        
Va sarutati, va incingeti din ce in ce mai tare, te ia in brate, te conduce in dormitor... Te aseaza pe pat si incepeti usor sa va scoateti hainele unul altuia. Fiecare miscare primeste un raspuns din partea celuilalt. Totul este incins la cote maxime cand...trebuie sa-si puna prezervativul.

Simti cum jumatate din excitatia ta s-a dus deja.

Nu este nimic mai putin sexy decat intreruperea aia pentru a scoate prezervativul din cutie si a-l pune la loc de cinste, pe penisul lui. Nu exista oare nici o metoda mai usoara pentru a usura aceasta tranzitie?

E adevarat, prezervativele nu sunt cea mai atragatoare parte din sex, dar nici nu trebuie sa faca lucrurile sa para ciudate. Cea mai simpla metoda de a minimiza intreruperea este sa mentineti un stoc de prezervative la indemana si sa-l lasi pe el sa si-l puna singur. Nu de alta, dar el cu siguranta are cea mai mare experienta in folosirea lor.

Sau, daca varianta asta nu te satisface, poti transforma experienta intr-un joc sexual, punandu-i prezervativul si stimulandu-l manual in acelasi timp. Iata cum.

Tranforma totul intr-un joc erotic

Prinde-i penisul in maini si mangaie-l de cateva ori pentru a te asigura ca este complet erect si pentru a-l excita si mai tare pe iubitul tau. Apoi, cand trebuie sa desfaci cutia cu prezervative, prinde-i capul penisului intre buzele tale pentru a avea mainile libere. Nu exista alt loc in care penisul sau sa se simta la fel de bine. In plus, saliva ta va usura aplicarea prezervativului.

Acum, pune prezervativul doar pe capului penisului. In continuare, creeaza un inel cu degetul aratator si cel mare de la ambele tale maini, si infasoara-le la baza penisului sau. Strange usor si mangaie-i penisul de jos in sus, pana aproape de prezervativ. Dupa cateva miscari, pune-ti degetele in forma de inel deasupra prezervativului, strange si trage-le in jos catre baza penisului..

In acest fel vei reusi sa rulezi prezervativul pe penisul lui intr-un mod foarte sexy, si sa-l si exciti foarte tare in acelasi timp. Nu va mai parea o intrerupere a actului sexual, ci un joc sexual, sau parte a preludiului.

Recomandari