Orase care invita la infidelitate

Orase care invita la infidelitate
  calendar_month        
Unele orase te invita parca la placeri carnale infinite si infidelitate. Provocatorul site de intalniri Gleeden, specializat in adulter, i-a intrebat pe utilizatori in ce orase ar prefera sa-si organizeze escapadele discrete. Deloc surprinzator, marile orase in care te poti ascunde cu usurinta sosesc in capul listei.

87025.jpg

1. Paris / New York

Situate pe acelasi loc, cele doua metropole sunt percepute drept cele mai bune orase pentru infideli. Maria Antoaneta si Carrie Bradshaw contribuie la imaginea de libertinaj emanata de aceste orase cu zile agitate. Amantii adulteri lauda aceste orase in care romantismul este erijat in arta de a trai.
87023.jpg


2. Milano

Oras al elegantei, Milano este sanctuarul fashion victimelor, dar si inima economiei italiene. El este destinatia oamenilor de afaceri care cedeaza usor tentatiilor.


59312.jpg
3. Barcelona

Filmul "L`Auberge Espagnole" arata cat este de tentant sa te lasi prada infidelitatii in capitala catalana. Cosmopolit si tumultuos, Barcelona este un oras cu viata nocturna foarte dezvoltata. El are si un centru medieval fabulos, monumente superbe precum catedrala Sagrada Familia, stiluri arhitecturale ce emana romantism. In plus, Barcelona beneficiaza si de climatul mediteranean, facand-o propice turismului in orice anotimp.


87026.jpg
Bruxelles

Belgia soseste pe pozitia a patra. Amestecul cultural din Bruxelles, multitudinea de culori, gusturi si mirosuri reprezinta un excitant extraordinar pentru turistul in cautare de senzatii noi.


87024.jpg
Marsilia / Roma

Soarele din aceste orase mediteraneene si tinutele lejere ale locuitorilor par sa trezeasca simturile. Strazile Romei sunt pline de surprize. Multitudinea de cafenele, baruri si gelaterii fac din Roma locul ideal pentru noi intalniri si pentru iubiri de vacanta.

Autor: Nuage

Recomandari