Poti sa iubesti doi barbati in acelasi timp?

Poti sa iubesti doi barbati in acelasi timp?
  calendar_month        
Iti iubesti sotul, dar cu toate astea, de la o vreme, duci o viata dubla... si esti foarte atasata si de amant in acelasi timp! Oare e posibil sa iubesti doi barbati deodata?

Da, ii iubesti pe amandoi, dar diferit!

Pasiunea pe care o simti de putin timp pentru acel frumos Apollo, ce ti-a devenit amant, e cu totul altceva decat iubirea pe care i-o porti iubitului tau oficial. Cu amantul nu simti decat flacara pasiunii, nu vrei decat sa sari in patul lui si sa faceti nebunii impreuna. Te gandesti la el tot timpul. Inima iti palpita si rosesti cand il vezi. Un singur cuvant de-al lui si te topesti.

Sentimentele sunt atat de puternice, incat in capul tau e un haos total. De cand ti-ai cunoscut amantul , iubitul tau pare sa fi devenit transparent. Cu toate astea, nu cu amantul iti imparti viata.

Cum poate inima ta sa bata pentru doua fiinte atat de diferite?

Nu amesteca lucrurile

Pe iubitul / sotul tau il iubesti cu adevarat. In el ai incredere, aveti un trecut impruena, va completati, iar tandretea pe care o aratati unul fata de celalalt este o dovada de dragoste adevarata.

Cu noua ta cucerire nu experimentezi decat in registrul dorintei sexuale. Esti foarte atasata de bucuria fizica pe care ti-o ofera, iar sentimentul de dragoste este foarte prezent. Cu toate astea, nu e vorba de o dragoste in adevaratul sens al cuvantului.

Cateva sfaturi

Pasiunea nu dureaza pentru totdeauna, iar odata ce vei cobori cu picioarele pe pamant poti descoperi ca si amantul are defecte.

Daca vei continua sa duci aceasta viata dubla, trebuie sa-ti asumi riscurile! Triunghiul amoros nu are cum sa nu creeze insatisfactii si suferinte. Chiar daca esti o seducatoare experimentata, totul se poate narui in jurul tau. Stii cum se spune: cine fuge dupa doi iepuri, nu prinde niciunul! Orice fapta are consecinte, nimic nu e gratuit pe lumea asta si s-ar putea sa ramai singura.

Gandeste-te de ce ai simtit nevoia sa incepi o noua relatie? Fa o sedinta de introspectie.

Marea majoritate a femeilor isi iau amant pentru ca se plictisesc, iar rutina le-a cuprins cuplul. Daca acesta e cazul tau, discuta cu iubitul / sotul si actionati pentru a va salva relatia.

Daca dezacordurile din cuplul tau sunt profunde, atunci poate ar trebui sa renunti la aceasta relatie. Daca esti in aceasta situatie, trebuie sa ai curaj sa te desparti.

Orice-ar fi, trebuie sa faci o alegere. Iubire in trei nu exista. Apoi vei fi iar fericita!

Recomandari