Pozitii sexuale pe care trebuie sa le incerci

Pozitii sexuale pe care trebuie sa le incerci
  calendar_month        
Incearca aceste pozitii fierbinti daca vrei sa transformi o viata sexuala buna intr-una fabuloasa!

"Digging Deep"

Pozitiile care implica barbatul deasupra sunt perfecte pentru apropiere spirituala (iti poti privi partenerul in ochi) si pentru senzatii fizice tari. Pentru fanii sexului de adancime, cu penetrare intensa si entuziasta, aceasta pozitie e campioana!

In pozitia misionarului , partea superioara a femeii nu se poate misca, dar te poti recompensa fata de partenerul tau prin miscari ale pelvisului, atat sus-jos, cat si stanga-dreapta.

Mai intai, stai pe spate cu trunchiul si fundul pe pat, picioarele odihnindu-se pe podea. Cand te penetreaza, indoaie-ti genunchii, in timp ce el se sprijina in maini. E bine ca el sa-si tina unul din picioare pe podea pentru sprijin si celalalt pe pat pentru echilibru.

Daca tot nu simti ca te-a penetrat suficient de profund, trage genunchii chiar mai sus inapoi si odihneste-ti calcaiele pe umerii lui. Incruciseaza-ti picioarele de dupa gatul lui - ca la cursul de Pilates! Adauga frisoane suplimentare prin incrucisarea propriilor maini deasupra capului pentru a da iluzia ca esti legata. Mai bine, pune-l pe el sa-ti faca asta!

"Sex squat"

Imperioase, animalice si agresive, pozitiile cu penetrare din spate sunt folosite de cele mai multe cupluri atunci cand sunt excitate la maxim. El poate penetra mai puternic astfel decat in orice alta pozitie, si in timp ce unele femei se infioara la acest gand (Ouch! Doare cand imi loveste colul uterin!), cele mai multe sunt fane infocate.

Pentru ca nu va puteti vedea unul pe altul, pozitiile "pe la spate" sunt minunate pentru fantezii. Si, desi pare o pozitie energica, poti raspunde cat de putin sau cat de mult doresti.

Nivelul maxim de excitatie il obtineti daca o faceti in fata unei oglinzi si poti varia pozitia alternand intre a te apleca in fata pe antebrate si a sta sus dreapta, sprijinindu-te inapoi si lasandu-te sarutata pe gat.

Pentru a practica "sex squat", o variatie a penetrarii pe la spate, vei avea nevoie de un scaun robust. Daca se poate, leaga-l de ceva sau pune-l langa un perete.

Stai pe scaun cu spatele la el, asaza-te apoi in pozitia ghemuit cu mainile pe partea din spate a scaunului pentru sprijin. El te tine de talie sau de partea de sus a coapselor si te penetreaza usor.

Pentru mai multa stabilitate, el poate sa-si puna un picior pe scaun. Asa cum am spus, mentineti ritmul lent. Misca-ti fundul dintr-o parte in alta pentru o senzatie unica, intensa.


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

In conflict cu propria vulva
  • person

    "despre sex si sexualitate, cu imaginati si intelepciune"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right