Preludiul pe care il iubesc barbatii

Preludiul pe care il iubesc barbatii
  calendar_month        
Preludiul nu inseamna numai o incalzire rapida - este momentul in care depui efortul de a iti sincroniza trupul cu al iubitului pentru a te asigura ca ceea ce urmeaza va fi cu atat mai exploziv. Vrei sa stii ce isi doreste un barbat? Ceea ce urmeaza sunt trucuri, ponturi si tehnici mentionate chiar de barbati.

Surprinzator!

Barbatii iubesc preludiul . Potrivit unui studiu efectuat in Canada, femeile au presupus ca barbatii isi doresc aproximativ 13 minute de preludiu, in timp ce barbatii au sustinut ca 18 minute ar fi durata ideala.

Striptease

Barbatilor le place sa te priveasca cum te dezbraci: cum iti ridici fusta, apoi iti scoti dresul mangaindu-ti picioarele pe masura ce impingi ciorapii mai jos. Apoi cand ii zambesti pe masura ce desfaci nasturii camasii unul cate unul, iar in cele din urma iubesc sa te priveasca in timp ce desfaci sutienul si lasi bretelele sa-ti lunece de pe umeri.

Shopping

Dar nu orice fel de shopping. Ia-l cu tine la un magazin de lenjerie si lasa-l pe el sa aleaga ceea ce si-ar dori sa porti. Nu asculta ce spun revistele ca si-ar dori barbatii sa vada - lasa-l pe el sa-ti arate care ii sunt gusturile in materie de lenjerie intima.

Tocurile

Orice ar spune moda, barbatii iubesc tocurile inalte. Cand iesiti in oras, asigura-te ca iti iei o pereche de sandale sexy, si trimite-I "aluzii" sexy cu picioarele pe sub masa.Nimic pe dedesupt

Tocuri si un trenci - asta e tot ce iti trebuie pentru a innebuni un barbat. Cand te vezi cu el, lasa-l sa stie ca nu porti nimic pe dedesubt - nu se va mai putea gandi la nimic altceva.

Home cinema

Cand sunteti acasa si va uitati la un film, aseaza-ti capul in poala lui, ia-i mana si saruta-i incet fiecare deget in parte, in timp ce il privesti constant in ochi. Fara indoiala va intelege aluzia.

In soapta

Apropie-te de el, sopteste-i la ureche ceva care sa-i flateze egoul, gen "Esti sexy in tricoul asta" sau "Te iubesc", apoi plimb-ati putin limba jucaus pe lobul urechii lui sau musca-l incet, ca si cum ai intari cele deja afirmate.

Lumanari si o bautura

Aprinde lumanari in camera, apoi toarna bautura preferata in doua pahare, dupa care beti incet si stati de vorba… cand simti ca alcoolul incepe sa-si faca efectul, apropie-te si saruta-l… mai departe poate sa-si dea si el seama ce urmeaza.

Ia controlul

Ia-l de mana si trage-l spre dormitor. Impinge-l pe pat si lasa-l sa te priveasca in timp ce te dezbraci. Apoi, prinde-l de maini si urca-te deasupra lui in timp ce incepi sa-l saruti. Barbatii iubesc cand femeile preiau controlul , mai ales daca nu le sta in obisnuinta.

Sub dus

Cand iubitul tau este la dus intra peste el, ia sapunul si spune-i ca vrei sa-l ajuti sa se spele pe spate… desigur, nu curatenia lui va fi prioritatea ta. Pana veti iesi din baie va fi total excitat.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Adio suflet drag
  • person

    "dragostea se castiga, respectul se merita....."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right