Reaprinde scanteia in dormitor

Reaprinde scanteia in dormitor
  calendar_month        
A tine o relatie sexuala aprinsa pentru ani de zile e una dintre cele mai mari provocari peste care un cuplu trebuie sa treaca.

Daca vrei sa reaprinzi scanteia in dormitorul tau, atunci trebuie in primul rand sa acorzi prioritate vietii tale amoroase.

Foarte multe cupluri spun ca este foarte important sa faca dragoste, insa acorda doar 20 de minute pe zi in aceasta directie.

Nu lasa alte probleme sa iti afecteze viata sexuala - nici o relatie nu e perfecta fara sex. Foarte multe femei au declarat ca nu pot uita problemele de cuplu atunci cand vine vorba de partea amoroasa.

Desigur, nici nu e bine sa eviti anumite zine conflictuale. Insa trebuie, de cate ori aveti ocazia, sa lasati disputele la o parte pentru a noapte fierbinte.Intoarceti-va la jocul intalnirilor - incearca sa-ti amintesti cum era la inceput, atunci cand mergeati la plimbari impreuna si petreceati mai mult timp impreuna. Alegeti o zi a saptamanii pe care sa o petreceti impreuna, la un pahar de vin si la lumina unor lumanari.

Invata arta masajului - a fi atins e una din nevoie primordiale ale fiintei umane. Invatati impreuna secretele unui masaj de calitate, care va aduce placere atat la nivel psihic cat si fizic.

Imaginati-va ca sunteti iubiti in secret - sigur, asta necesita ceva mai multa pregatire, pentru ca va trebui sa "fugiti" undeva numai voi doi, fara sa anuntati pe nimeni.

Va fi un sentiment placut sa petreceti timp singuri, si nici nu va trebui sa petreceti tot timpul in pat.

Aceste idei ar trebui sa va dea un start bun.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Da, vad
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right