Retrosexualitatea sau sex cu un ex

Retrosexualitatea sau sex cu un ex
  calendar_month        
In moda se practica intoarcerea la hainele bunicii, dar se pare ca si in dragoste se intampla uneori acelasi lucru. Daca in moda numim tendinta vintage, in iubire ne numim retrosexuali atunci cand dorim sa aprindem o flacara veche.

Ce sunt retrosexualii?

Nu, nu sunt oameni care fac dragoste ca pe vremuri, ci sunt fosti iubiti , unii chiar foarte vechi, care s-au regasit si incearca sa innoade o noua poveste.

Se pare ca retrosexualitatea este noul sport national in SUA. Facebook si Hi5 sunt cele mai cunoscute platforme folosite de generatia retrosexuala. Se reintalnesc astfel fosti colegi de liceu, facultate, manati de curiozitate si nostalgia sentimentelor din tinerete.

De ce sa reiei legatura cu ex-ul?

Cateodata poate parea mai usor sa mergi pe un teren cunoscut decat sa te avanti iar in jungla relatiilor noi, din care tocmai ai iesit invinsa.

Pe de alta parte, persoanele casatorite considera ca actiunea de a relua o relatie sentimentala cu un fost partener nu este condamnabila, relatia sexuala fiind deja consumata de mult timp.

Oare cum arata acum?

Oamenii se schimba in timp, iar dupa 10-20 ani lucrurile pot arata chiar foarte diferit. De obicei, cel care era "cel mai popular baiat din clasa" va avea peste niste ani burta, chelie si pensie alimentara de platit, iar micutul tocilar se poate transforma intr-un barbat implinit si elegant.

Cate femei si cati barbati sunt atrasi de ideea de a-si revedea fostii iubiti peste ani si de a face comparatii? Foarte multi!

Ce dress-code sa adopti pentru intalnirea retrosexuala?

Tentatia de a te imbraca si coafa la fel ca atunci cand v-ati cunoscut este foarte mare, dar nu trebuie sa cazi in aceasta capcana.
Imbraca-te casual, cu o pereche de blugi, si nu poti gresi!

Tu ti-ai cautat sau ti-ai cauta un fost iubit pentru a reincepe o relatie veche?
Spune-ne la comentarii!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ce imi doresc
  • person

    "nu asculta ce zic altii. asculta ce iti spun doar eu !"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right