Sase elemente importante in sex

Sase elemente importante in sex
  calendar_month        
Care sunt cele mai noi pozitii sexuale, care sunt cele recomandate pentru sex oral sau pentru femeia insarcinata? Raspunsul la problemele legate de sex este mereu acelasi: depinde!

Placerea sexuala nu e o stiinta, si singurul mod in care poti avansa este prin creativitate si exercitiu. Daca esti intr-o pauza de creativitate, iata cateva elemente importante in sex!


Gasirea pozitiei perfecte

Trebuie sa gasesti pozitia in care corpul tau se simte cel mai bine: in picioare, in genunchi, in pozitie fetala, cu picioarele larg deschise sau incrucisate etc.

Miscari diferite pentru pozitii diferite

O pozitie sexuala buna nu tine doar de felul in care sunt asezate corpurile, ci si de miscari. Exista momente cand e nevoie de sex lent, altele pentru sex salbatic.

Ajustarea unghiului de penetrare

Multi oameni nu stiu informatii de baza despre anatomia barbatului si a femeii. Unghiul de penetrare modifica senzatiile.

Implica-ti si mainile si picioarele in actul sexual

Oamenii se concentreaza in general cel mai mult pe miscarile genitale si ignora celelalte zone ale corpului, care pot ajuta la stimularea sexuala. Bratele, picioarele, mainile sunt jucatori importanti in actul sexual.

Gaseste-ti ritmul

Indiferent de pozitie sau de dotarea partenerului, daca nu exista ritm sau sincronizare intre indragostiti, penetrarea nu va fi probabil foarte placuta.

Viteza

Am o prietena care spune ca mereu isi da seama cand un nou iubit de-al ei a invatat tehnica din filmele porno. Acesti barbati cred ca sexul inseamna 5 minute cu motorasul la maximum!

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ASFINTIT IN ZORI
  • person

    "adevarul este in trecut, precum si in trecut este viitorul"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Sase - Ana Ciuclea
Shop Ele.rochevron_right