Secretul sexual nr. 2 - Varietatea

Secretul sexual nr. 2 - Varietatea
  calendar_month        
Problema noastra a oamenilor este ca suntem fiinte ale obiceiului. Odata ce gasim ceva ce ne place, ne intoarcem la el din nou si din nou pana ce, dintr-o data - il uram. Este greu sa incetezi sa faci ceea ce iubesti atat de mult, dar trebuie. Sau toate acele miscari, saruturi, atingeri ce odata iti provocau atat de multa placere, vor deveni atat de familiare ca vei incepe sa le urasti.

Cel mai scurt drum catre orgasm

Atunci cand sotul tau se concentreaza asupra aceluiasi lucru, oricat de bine te-ar fi facut sa te simti odata, la un moment dat pur si simplu nu mai functioneaza. In plus, sexul nu ar trebui sa fie doar cel mai scurt drum catre orgasm … si in linie dreapta daca se poate. Drumul catre orgasm ar putea sa mai fie si intortocheat, sa mai faca si ocoluri si, curand s-sr putea sa descoperi ca drumul te intereseaza chiar mai mult decat destinatia.

Cel mai usor mod de a varia sexul cu partenerul tau este sa te joci cu variabilele esentiale de timp, loc si stil. Tine minte totusi - este necesara o anumita cantitate de energie si efort, sa nu mai spun umor, daca vrei sa iesi din starea de monotonie in care te afli.Creste anticiparea

Preludiul ar trebui sa inceapa cu mult inainte de a ajung in dormitor, deci creste anticiparea pana ce nu mai poti astepta sa faci dragoste. Trucul este sa mentii atmosfera sexuala - aratandu-i spatele tau sexy in drum catre dus, sau dandu-i un telefon sexy la munca, ori un sarut pasional neasteptat.

Cand a fost ultima data cand v-ati lasat degetele sa alerge pe corpurile voastre, sa descopere fiecare coltisor ascuns? Pericolul familiaritatii este ca, odata ce ai descoperit principalele puncte fierbinti, ai tendinta de a te indrepta direct catre ele atunci cand faci sex, si incetezi sa mai explorezi potentialul erotic al altor zone.

Arunca un ochi asupra Kama Sutra

Toata lumea are o pozitie sexuala preferata, dar daca varietatea nu ar fi fost atat de importanta pentru mentinerea dorintei, oare Kama Sutra ar fi rezistat atatea secole? A avea o sumedenie de pozitii nu este numai un atidot perfect impotriva rutinei, dar te lasa de asemenea sa decizi in ce stil ai chef sa faci dragoste la momentul respectiv - tandru, animalic sau spiritual. Vrei ca iubitul tau sa faca pe omul pesterii si sa te traga de par in timp ce te penetreaza? Sau vrei sa te uiti in ochii lui si sa il saruti pasional in timp ce faceti dragoste incet? Ce astepti? Seteaza-ti un scop: nu face niciodata sex in acelasi fel de doua ori.

Vrei sa stii mai multe despre cum poti mentine sexul pasional in casatorie? Afla restul secretelor sexuale .

Recomandari