Sex - 20% dintre femei practica sodomia

Sex - 20% dintre femei practica sodomia
  calendar_month        
Sex oral, masturbare, homosexualitate, sodomie : in SUA, sexualitatea nu este un subiect tabu. Americanii adora practicile sexuale variate si nu se tem sa incerce lucruri noi, potrivit unei anchete nationale recente.

Sex oral - peste 60% il practica

78% dintre barbatii cu varsta in intervalul 30-39 ani spun ca au primit deja o felatie din partea partenerei lor. La randul lor, 59% dintre femeile apartinand aceluiasi interval de varsta recunosc ca au experimentat deja cunnilingusul.

Intre 25 si 29 ani, cifrele depasesc 91% pentru barbati si 88% pentru femei!

Placerea solitara - nu mai e de mult un tabu

Masturbarea este foarte frecventa, chiar la varste inaintate. 45% dintre barbatii si 33% dintre femeile trecute de 70 ani practica masturbarea.

Satisfactie sexuala: divergente femei-barbati

Potrivit studiului, 85% dintre barbati cred ca partenera lor a avut orgasm la ultimul raport sexual. Dar de fapt, doar 64% dintre femei confirma!

Daca majoritatea barbatilor interogati declara ca ajung la orgasm in timpul penetrarii vaginale, femeile au nevoie si de tandreturi in plus de penetrare pentru a atinge extazul.

Sex anal: o practica sexuala din ce in ce mai experimentata

Mai mult de 20% dintre femeile cu varste cuprinse intre 20 si 30 ani declara ca au practicat sodomia in cursul ultimului an. Intr-un studiu american din 1992, procentul era de doar 10%. 3-4% din femeile interogate au declarat ca au practicat sexul anal chiar in cadrul ultimelor raporturi sexuale.

Homosexualitate - rezultate surprinzatoare

Peste 7% dintre repodenti s-au identificat ca "altceva decat heterosexuali". O proportie net mai mare a recunoscut ca a avut relatii sexuale cu persoane de acelasi sex. Astfel, 14% dintre femeile de 30 ani au declarat ca au intretinut relatii sexuale orale cu alta femeie. In ceea ce priveste barbatii trecuti de 40 ani, proportia era de 13%.

Rezultatele studiului au fost publicate in revista medicala "The Journal of Sexual Medicine", din data de 1 octombrie.

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Alberta Ferretti
  • person

    "pain pays the income of each precios thing."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right