Sex: mituri din filme

Sex: mituri din filme
  calendar_month        
Stim cu totii ca filmele nu prezinta realitatea asa cum este ea, dar uneori chiar se exagereaza, mai ales cand e vorba de dragoste si sex.

Iata care sunt miturile sexuale pe care regizorii vor sa le credem!


Sexul necesita o melodie

Sigur, unor oameni le place sa faca sex pe muzica, iar vazandu-i pe actorii din filme cum se infioara si se inflacareaza la auzul muzicii, aproape ca ne vine sa credem ca un cantec ne va aduce orgasmul! Uneori insa e mai bine sa n-auzi decat ciripitul pasarelelor sau chiar nimic. Tot la fel de bine va iesi!

Cuplurile ies cu bine din situatii de criza

Femeile au orgasm de fiecare data in filme, si chiar in acelasi timp cu partenerul. Oricine care a facut sex in lumea reala stie ca asa ceva nu exista.

Femeile nu circula niciodata goale dupa sex

Fetelor, ati luat vreodata cearsaful de pe pat ca sa va acoperiti in dimineata urmatoare dupa ce ati facut sex? Sau v-ati imbracat vreodata cu camasa iubitului si v-ati incheiat la nasturi pana sus? Ma gandeam eu ca nu!

Sexul produce copii, de fiecare data

Bineinteles ca sexul poate duce la sarcina, insa unele filme ( Knocked Up, Juno, Secret Life of the American Teenager ) te-ar putea face sa crezi ca prezervativul n-a fost inventat niciodata!

Pierderea virginitatii e un lucru cu adevarat important

Daca esti un personaj feminin dintr-un serial, sunt sanse foarte mari sa-ti petreci intreg sezonul intrebandu-te daca, cand si cu cine iti vei pierde virginitatea. Iar cand vei face intr-un final alegerea, fie:

vei rani pe cineva drag
vei ramane insarcinata
te vei simti incredibil de nesigura dupa aceea.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Hai sa
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right