Tu deasupra - cum sa detii controlul in pat!

Tu deasupra - cum sa detii controlul in pat!
  calendar_month        
Te-ai saturat sa fii mereu fata ascultatoare si cuminte in pat ? E timpul sa iei haturile in maini si sa aprinzi dormitorul cu talentele tale on top! Ce mai astepti? Preia controlul in pat si arata-i cum vrei sa fii iubita si mangaiata!

Nu fi timida

Crezi ca pozitiile in care tu esti deasupra te fac mai constienta de propriul corp? Trage de umerii lui pentru a-l apropia de tine. Evita sa te uiti in ochii lui prelung. Nu vrei sa il sperii, nu? Concentreaza-te asupra corpului lui.

Misca-te in cercuri

Pentru o penetrare mai adanca, misca-ti soldurile in cercuri in loc de sus si jos. Astfel ii vei permite sa intre mai adanc. S-ar putea ca el sa ajunga astfel la punctul tau G mai usor si sa nu il extenuezi prea tare.

Nu il lua prea tare

Trebuie sa realizezi cata presiune fizica pui asupra lui. Nu te misca prea viguros, ca poti sa-l ranesti! Intreaba-l daca te simte confortabil si cum ar fi mai bine si pentru el: sa-i stai pe o parte sau direct in poala sa? Ar prefera ca el sa stea in fund sau lungit pe spate? Va fi flatat ca-i acorzi atata atentie!

Intreaba-l ce-i place

Spune-i iubitului tau sa-ti arate ce-i place in pat. Incercati si variatii ale aceleiasi pozitii, odata ce stii ce-i place, pentru a gasi solutia cea mai potrivita pentru amandoi. Nu trebuie sa incerci ceva care il face sa se simta inconfortabil!

Ghideaza-l

Arata-i trupul tau si ghideaza-l. Spune-i unde iti place sa fii atinsa cel mai mult si tine-l de mana in timp ce il conduci acolo. Miscarile tale il vor surprinde. Crede-ne pe cuvant: actul tau indraznet il va face sa se indragosteasca din nou de tine!

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

"Ce viata minunata!"
  • person

    "love isn't finding someone you can live with;it's finding someone you can't live without..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right