Virgina la 30 ani

Virgina la 30 ani
  calendar_month        
O intalniti pe strada, se poarta normal, are usoare zvacniri din tot corpul si o privire pierduta care inspira o dorinta acuta nerealizata de foarte mult timp.

Desi multe nu o recunosc, incerc sa ascunda acest lucru, sunt suficiente tipe care sunt inca pure si neatinse chiar si la varsta de 30-35 de ani. Care sunt cauzele acestei realitati? Pai sa vedem

Educatia

Prima vinovata, pentru un astfel de comportament este familia. De obicei, fetele care sunt inca virgine la venerabila varsta de 30 ani, provin dintr-o familie modesta, provinciala care au educat-o sa fie foarte atenta cu barbatii, nu care cumva sa le cada in plasa inainte sa le ia de sotie.

Multi parinti de acest gen, nu au fost nici ei educati in ceea ce priveste educatia sexuala. Acum ce vreti, nu exista pe atunci televiziune prin cablu, filme porno si Bebe sexologul. La ce duce o astfel de educatie? La o viata frustrata, plina de probleme in ceea ce priveste relatiile interumane. Fata respectiva va incerca din greu sa gaseasca un barbat care sa o accepte asa cum este: nestiutoare si neexperimentata.

Problema este ca atunci cand va ajunge la o anumita varsta, va accepta orice si se va culca cu primul venit, doar doar sa scape de acest of.

Timiditatea excesiva

Sunt persoane care sunt extrem de timorate si foarte fricoase, au o timiditate excesiva. Majoritatea au un astfel de comportament datorita unei copilarii pline de batjocora din partea camaraziilor de maidan sau datorita complexelor de tot felul care ii macina creierul in fiecare noapte (sunt prea grasa, sunt urata etc.). Datorita acestei timiditati excesive, acest gen de fete nu vor reusi niciodata sa isi depaseasca problemele daca nu incearca sa isi castige increderea in ele si sa vada calitatiile din ele si nu defectele.Frica de durere

Sunt fete carora le este atat de frica de durere incat prefera sa fie insamantate in vitro si sa nasca prin cezariana decat sa treaca prin chinurile groaznice ale reproducerii si conceptiei. Tocmai de accea ideea de a face sex cu cineva nu le cauzeaza vreo placere ci din contra, repulsie si groaza. Acest gen de fete nu vor reusi niciodata sa depaseasca acest obstacol daca nu vor intalni un tip rabdator si iubitor care sa le ajute sa descopere placere in actul sexual.

Complexe

Majoritatea femeilor sunt complexate din diferite cauze. Insa sunt anumite persoane care sunt un complex cu totul, nu reusesc sa se vada frumoase, au o manie de a se vedea in cele mai negre posturi, oglinda este dusmanul vietii lor iar dieta continua scopul lor in viata.

Genul acesta de femei pot fi posibile exponate ale cazului de fata. Ele raman si vor fi intotdeauna obsedate de fizicul lor si de ele, nu vor fi niciodata multumite, se vor inchide in ele si vor trai o viata paralela care le va tine departe de socializare, relatii si implicit sex.

Exigenta

Unele tipe fac parte din categoria: "Sunt Ileana Cosanzeana si il caut pe Fat Frumos, nici un broscoi nu se accepta". Acest gen de tipe dovedesc o exigenta exacerbata si nu accepta nimic care nu se incadreaza in standardele lor. Aceste tipe nu vor fi niciodata multumite ca atare ca nu vor reusi sa incropeasca nicio relatie pentru a-si putea rezolva problemele.


Portret robot

De obicei, virginele la 30-35 de ani au o tendinta de paranoia, sunt instabile din punct de vedere psihic (a nu se intelege nebune) au o mentalitate de 16-17 ani, sunt inadaptate din punct de vedere social, foarte sensibile si vulnerabile, pline de complexe si temeri.Daca cunoasteti vreo reprezentatie a portretului robot prezentat mai sus, nu o ocoliti si mai degraba incercati sa o ajutati, nu este vina ei ca este virgina la 30 de ani si sunt de parere ca orice problema poate fi remediata.

Recomandari