Copiii si alergiile

Copiii si alergiile
  calendar_month        
Copiii sunt afectati deseori de manifestari alergice. Din cauza sistemului imunitar inca insuficient dezvoltat, reactiile alergice pot fi mai ample la copii.

Este dureros pentru parinti sa isi vada copiii suferind din cauza alergiei,dar va puteti ajuta copilul sa se simta mai bine si sa duca o viata normala.

Primul lucru de care trebuie sa tineti cont este alimentatia. Cand intr-o familie exista istoric de alergie, bebelusul trebuie, pe cat posibil, hranit la san. Copii trebuie feriti de principalii factori alergenici, in principal praf, mucegai, fum de tigara si par de animale.

Astmul alergic apare mai frecvent la copii. Cauzele crizei care apare primavara sau vara pot fi polenul sau mucegaiurile. Alergiile alimentare produc de obicei probleme digestive de tipul diareei, varsaturilor sau durerilor gastrice recurente.

La scoala, copilul alergic suporta cu greutate unele activitati pe care ceilalti copii le executa cu mare placere. Simptomele alergiei si somnul dificil duc la scaderea performantelor scolare. Pentru a evita acest lucru, se recomanda, in primul rand, consultul medical pentru identificarea factorilor alergenici declansatori.

Afla mai multe despre alergie pe www.claritine.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Regrete
  • person

    "timpul o sa iti dovedeasca totul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right