Corpul tau tine pasul cu tine?

Corpul tau tine pasul cu tine?
  calendar_month        
Articol sustinut de noul Gel de Subtiere si Remodelare de la NIVEAFrumusetea nu tine cont de varsta. O femeie poate fi frumoasa la orice varsta daca stie sa se ingrijeasca si sa aiba grija de corpul ei, intelegand schimbarile prin care trece in fiecare perioada a maturizarii.

Daca ai atins deja pragul de 30 de ani, inseamna ca ai o familie care cere foarte multa atentie si dedicare, un serviciu ce te indeamna, de cele mai multe ori, sa duci o viata sedentara, nu mai ai timp sa faci exercitii fizice, iar mesele tale nu mai au de multa vreme ore fixe.

Sunt foarte multe lucruri de care trebuie sa te ocupi zilnic, uitand adesea sa acorzi corpului tau atentia de care are nevoie. Deja incepi sa iti faci griji in legatura formele tale care nu mai sunt atat de zvelte ca in urma cu 10 ani?

Schimbari iminente

Nu este cazul sa dramatizezi. Schimbarile prin care treci sunt absolut normale, iar cu putin efort si putina atentie poti fi frumoasa la orice varsta. 76701.jpgLa 30 de ani, corpul tau trece inca prin schimbari importante pe care le poti observa sau nu, insa ele se petrec indiferent de atitudinea ta.

In primul rand, tesutul musculos se poate deteriora din cauza lipsei exercitiilor fizice si astfel kilogramele in plus si celulita isi vor face simtita prezenta.

Pentru a arde caloriile, organismul tau are nevoie de exercitii fizice. Probabil nu ai timp sa mergi la sala sau sa faci jogging, insa poti merge pe jos atunci cand vii de la serviciu, ori poti iesi cu cel mic in parc, la plimbare.

In plus, metabolismul unei femei in varsta de 30 de ani incepe sa incetineasca si de aceea, chiar daca mananci aceleasi feluri de mancare ca in urma cu ceva ani si chiar daca faci aceleasi exercitii fizice, vei observa ca te vei ingrasa mult mai repde, iar celulita va deveni vizibila in mai multe zone ale corpului.Remodelare

Solutia este sa iti supraveghezi indeaproape dieta, sa nu uiti de exercitiile fizice si sa incepi sa folosesti tratamente care sa te ajute sa depasesti aceste probleme.

Cea mai simpla metoda la care poti apela chiar din momentul in care observi ca silueta ta isi pierde forma este folosirea unei creme remodelatoare pe care sa o aplici pe zonele cu probleme. Rezultatele nu se vor lasa foarte mult asteptate si astfel corpul tau nu-ti va dezvalui varsta.

Remodelarea corporala nu cere foarte de mult efort si poate fi practicata de orice femeie chiar in intimitatea propriei case. Important este sa fii atenta la nevoile si cerintele corpului tau si sa nu uiti ca ingrijirea periodica poate da rezultate extraordinare.

Ajuta-ti corpul sa tina pasul cu tine, cu ritmul tau de viata!

Recomandari